Anlık Bildirim

Huawei Kirin işlemcili dizüstünün fiyatı belli oldu

Huawei Qingyun L410 dizüstü modelinde Kirin 990 yonga seti, 8GBRAM, 512GB kapasite, 14 inçlik ekran gibi özellikler oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile geliyor.

Huawei Kirin işlemcili dizüstünün fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör

Huawei’nin son dönemde bilgisayar pazarına doğru yaptığı hamle dikkatlerden kaçmıyor. Dizüstü pazarından masa üstü pazarına da uzanan Huawei şimdi de ARM işlemcili dizüstü geliştirdi. Ürün Çin’de raflara çıkmaya hazır. 

Huawei Qingyun L410 özellikleri ve fiyatı

Ağır ambargo altında olmasına rağmen Huawei bir miktar Kirin yonga seti ayırmayı başardı. Bunun sebebi de haliyle akıllı telefon pazarında ağırlığını yitirmesi. Firma biraz daha Çin odaklı ürün geliştirmeye çalışıyor. 

Huawei Qingyun L410 adındaki dizüstü 2+2+4 ARM çekirdekli 7nm Kirin 990 yonga setinden gücünü alıyor. Sisteme 8GB RAM bellek ve 512GB’a kadar depolama kapasitesi eşlik ediyor. 14 inçlik ekranında ise 2K çözünürlük sunuyor. 

Çerçeve içerisinde kendisini gizleyebilen bir kamera olduğu model 4K 60fps video kaydı yapabiliyor. İşletim sistemi olarak ise Çin hükümetinin kurumlarda kullanılmasını istediği Deepin Linux tabanlı Unity OS tercih edilmiş. Yakın dönemde Harmony OS geçişi de olacak. Huawei Qingyun L410 modeli işletim sistemsiz olarak 1270$, işletim sistemli olarak 1350$ civarından başlıyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim