Anlık Bildirim

iHealth Align ile kan şekeri ölçümü akıllı telefonlara geliyor

Genellikle kalıtımsal ve çevresel etkenlerin birleşimi ile oluşan ve kan glukoz seviyesinin aşırı derecede yükselmesiyle (hiperglisemi) sonuçlanan metabolik bir bozukluk şeklinde tanımlanan diyabet hastalığı, birçok kişinin hayatını olumsuz etkiliyor ve düzenli olarak kan şekerinin kontrol edilmesi büyük önem taşıyor.
Üstte bahsi geçen kan şekeri kontrolü için hazırlanan iHealth Align, iHealth Lab'ın BG5 sonrası benzer amaçlı ikinci ürünü olma özelliğini taşıyor ve FDA yani Amerika Gıda ve İlaç İdaresi FDA'nın onayıyla geliyor. Yerine geldiği modele oranla daha ufak bir gövdeyle geliştirilen ürün, iOS ve Android işletim sistemli telefonlara standart 3.5mm kulaklık girişinde bağlanıyor ve test çubuğuna damlatılan bir damla kandan "kan şekerini" ölçerek (Şeker oksidazı kullanılarak Amperometrik teknolojisiyle) iHealth Gluco-Smart adlı özel uygulamasına kaydedebiliyor. Akıllı telefon temelinde çalıştığı için bütün verileri toplu şekilde bir arada tutan ve yine bu verileri otomatik olarak buluta yollayan cihaz, bu sayede doktorlar ile kan şekeri verilerini paylaşma gibi faydalı özellikler ortaya koyuyor. Apple'ın iOS 8 ile birlikte tanıttığı yeniliklerden Healthkit platformuna tam entegrasyon sunan iHealth Align, özellikle ölçüm zamanlarını hatırlatma gibi özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.
Yeni sürümüyle daha etikili bir kullanıcı deneyimi sunan iHealth Align, buradan 16,95$ fiyat etiketiyle satın alınabiliyor. Test için kullanılacak ölçüm çubuklarının (Kutuda 50 adet var) fiyatı ise 12,50$ seviyesinde.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim