Anlık Bildirim

iOS için Triggertrap Timelapse Pro uygulaması kullanıma sunuldu

 
iOS için Triggertrap Timelapse Pro uygulaması kullanıma sunuldu
Geliştirici firma tarafından satılan özel bir kablo yardımıyla Canon, Nikon, Sigma, Sony, Contax, Kodak, Leica, Olympus, Panasonic, Pentax, Samsung ve Hasselblad gibi firmaların fotoğraf makinelerinin kontrol edilmesine imkan tanıyan Triggertrap uygulaması, iOS için zaman atlamalı (Time Lapse) çekimlere özel yeni bir yardımcı uygulamaya da kavuştu.
Şimdilik sadece (Triggertrap'ın Android sürümü de bulunuyor) iOS 8.0 işletim sistemli iPhone, iPod Touch ve iPad için hazırlanan Timelapse Pro, detaylı Time Lapse ya da Türkçe karşılığıyla zaman atlamalı çekimlere odaklanıyor. Yine kablo üzerinden profesyonel fotoğraf makinelerine bağlanan uygulama, çekim için gereken aralıkların belirlenmesi, bu aralıklarda kaç pozun çekileceği ve aralıklarda ne kadarlık gecikme olacağı gibi ayarları aktif olarak sunarken, güç tasarrufu moduyla da çekimler arasında ekranları kapatabiliyor. Belirli bir batarya seviyesine düşüldüğü zaman otomatik olarak durabilen Timelapse Pro uygulaması, beyaz ile kırmızı ağırlıklı oldukça sade arayüzüyle de dikkatleri üzerine çekiyor.
10,49 TL'ye satışa çıkan Timelapse Pro uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz. Bağlantı için gereken kablolar ise buradan elde edilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim