Anlık Bildirim

Üzerinde oyun oynanabilen kasa ile tanışın

In Win 309 Gaming Edition oyuncu kasası üzerinde bulunan LED aydınlatma alanında farklı oyunlar oynayabilmenizi sağlıyor. Uzun yükleme ekranlarında can sıkıntınızı giderebilir.

In Win 309 Gaming Edition tanıtıldı

Oyunculuk sektörü kendisine has bir yer ve ekonomi oluşturmuş durumda. Yatırımların durmaksızın arttığı oyunculuk sektöründe zaman zaman ilgi çekici ürün veya ekipmanlar piyasaya çıkıyor. 

In Win 309 Gaming Edition özellikleri ve fiyatı

In Win 309 Gaming Edition adındaki ATX bilgisayar kasası ön kısmında yer alan 144 adreslenebilir LED ile dikkat çekiyor. İlk nesil In Win 309 aslında 303 modelini temel alarak hazırlanmıştı ve ön kısımdaki LED panel farklı animasyonlara ev sahipliği yaparak ilgi toplamıştı. 

In Win 309 Gaming Edition ise animasyonları 40 kare hızına çıkararak akıcılığı arttırıyor. Ayrıca özel bir kontrolcü yardımıyla üzerinde 3 farklı oyun oynanabiliyor. Yine entegre mikrofon seslere uyumlu aydınlatma efektleri oluşturabiliyor. Yani iç kısmından ziyade dış kısmı oldukça dikkat çekici. 

4 adet premium InWin Saturn ASN120 RGB fan verimli bir hava akışı sağlıyor ve yerine göre sessiz moda geçebiliyor. İki adet 360mm radyatör için yer ve arka 120mm fan bulunan kasanın şeffaf paneli ile rengarenk bir oda oluşturabiliyorsunuz. In Win 309 Gaming Edition henüz satışa çıkması ancak 300 Avro olacağı ifade ediliyor.
 

In Win 309 Gaming Edition  kumanda Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim