Anlık Bildirim

iPhone 13 Pro serisi otofokus (AF) özellikli ultra geniş açılı kamera ile gelebilir

Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun iddiaları yeni çıkacak iPhone'ların ultra geniş açılı kameralarının otofokus (AF) özelliğiyle birlikte geleceği yönünde. Mevcut iPhone'larda sabit odak bulunuyor.

Apple, ultra geniş açılı kameralara sahip olan akıllı telefonlarını iPhone 11 serisinden bu yana piyasaya sürüyor, ancak bugüne değin çıkardığı bütün cihazlarda sabit odaklı ultra geniş açılı kamera bulunuyor. Bu durumun en sonunda iPhone 13 Pro serisiyle birlikte değişeceği ve bu seride daha da geliştirilmiş bir otofokus (AF) özellikli ultra geniş açılı çekebilen bir kamerayla olacağı Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından iddia ediliyor.

iPhone 13 Pro serisi ultra geniş açılı kamera ile gelebilir Tam Boyutta Gör

 

2022'de bütün modellerde!

Kuo’nun iddialarının devamında ise yalnızca güçlü iPhone’ların yani Pro serisinin yeni ultra geniş açılı kameraya 2021 yılında sahip olacağı, Pro olmayan modellerin ise yeni ultra geniş açılı kameraya kavuşmak için 2022’yi beklemesi gerekeceği belirtiliyor. Böylece piyasaya sürülecek dört modelin de ilgili kamera güncellemesine 2022’de geçeceği anlaşılıyor. 

Otofokus (AF) her zaman daha iyidir çünkü lens ayarlanabiliyor ve böylece olası tüm senaryolarda daha net görüntüler ortaya çıkıyor. Sabit odakta ise nesnenin mutlaka doğru mesafede olması gerekiyor yoksa telefon istenen fotoğrafı üretmekte başarısız oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim