Anlık Bildirim

JVC'den yeni HD kamera: Everio GZ-HM400

Japonyanın ilk televizyonunu ve bir döneme damgasını vuran VHS yani Video Home System'i geliştiren Japonyanın tüketici elektroniği devi JVC,üst sınıf HD kamera serisi Everio'nun yeni üyesini tanıttı.

Everio'nun yeni üyesi GZ-HM400 Haziran ayında piyasaya sürülen GZ-X900 gibi 1080i (Full HD) çözünürlüklü H.264 formatında hareketli görüntü kaydı yapabiliyor.Sahip olduğu 10x'lik optik yakınlaştırmalı Konica Minolta HD lensleri sayesinde renklerdeki sapmayı en aza indiren HM400,abisininde farklı olarak daha keskin 10.2 Megapiksellik CMOS sensörü sayesinde yüksek çözünürlükte daha kaliteli fotoğraf çekimine olanak tanıyor. Cihazında 32GB depolama alanı sunan JVC,cihaza eklediği SDHC giriş sayesinde kullanıcıya kendi isteğine göre depolama alanını arttırma imkanıda sunmuş. HD kameralarda fazla göremediğimiz 600 kare/saniye'de ağır çekim moduna sahip olan cihaz,iTunes ve Youtube gibi video paylaşım ağlarınada destek veriyor.

8 Ağustos'dan itibaren ilk başta JVC'nin memleketinde 1156 dolar satış fiyatıyla kullanıcıya sunulacak olan Everio'nun yeni üyesinin diğer pazarlardaki geleceği ise şu anda belli değil.

JVC'den yeni HD kamera: Everio GZ-HM400

GZ-HM400-B "Siyah"

JVC'den yeni HD kamera: Everio GZ-HM400

GZ-HM400-S "Titanyum Grisi"

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim