Anlık Bildirim

Kablosuz kulaklıkta kaliteli ses - Zensonic z710

Bilgisayar başında ya da müzik dinlerken kulaklık ile çalışmak zorunda olanların en büyük ortak sorunu, her zaman ortadan geçmek zorunda olan kablodur :). Kablosuz çözümler genelde ses kalitelerinin yeterli olmayışı ve hareketli durumlarda seste deformasyon yarattığı için şimdiye kadar fazla tercih edilmiyorlardı.

Kablosuz kulaklıkta kaliteli ses - Zensonic z710

Fakat Zensonic adlı firma, yeni duyurduğu z710 kablosuz kulaklık ile bu tabuları yıkmaya kararlı gibi. Tam 100 metreye kadar kapsama alanı olduğu iddia edilen ürünün teorik olarak bu kadar alanı olmasa da, yapılan testlerde, orta büyüklükte bahçeye sahip bir evin bahçesinde gezerken bile kesintisiz olarak müzik dinlenebilinecek kadar etkili olduğu söyleniyor. 2 adet şarjlı AA pil ile gelen ürünün kutusundan şarj için gerekli adaptör de çıkıyor. Radyo dalgaları ile çalışan ürünün ses kalitesine ek olarak en büyük özelliği aynı anda birden çok kablosuz kulaklığa aynı kalitede sesi gönderebilmesi. Bu noktada hemen akılllara gece toplu halde komşuları rahatsız etmeden TV izleyebilme imkanı geliyor.

Ses kalitesi olarak çoğu kaliteli ve kablolu kulaklıklardan aşağı kalır yönü olmayan z710' un tek dezavantajı ise arka planda oluşan ve sadece sessizken duyulan hafif tıslama sesi. Onun dışında kablosuz olması, birden çok kulaklıkla beraber kullanılabilmesi, ses kalitesi ve çalışabildiği uzaklık mesafesinin gayet uzun olması z710' utercih ettirmeye yetecek özellikler olsa gerek. Bütün bunları karşılığı ise 99 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim