Anlık Bildirim

Chuwi’den RX Vega ekran kartlı mini PC

Uygun fiyatlı bilgisayarların sevilen ismi Chuwi artık oyuncu donanımları pazarına giriyor. Chuwi HiGame mini oyuncu bilgisayarı pazarda kendisine pay arayacak.

Uygun fiyatlı tablet arayanların yakından takip ettiği Çinli Chuwi önemli adımlar atmaya devam ediyor. Firma yeni bilgisayar modelleri ile artık üst seviyeye doğru yol almaya başladı.

Chuwi HiGame özellikleri ve fiyatı

Yeni tanıtılan Chuwi HiGame mini bilgisayar modeli oyunculara en optimal deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. 4 çekirdekli Intel Core i5-8305G işlemcisinden güç alan modelde Radeon RX Vega M GL entegre grafik birimi yer alıyor. 1280 Stream işlemcisi olan grafik birimi 4GB HBM 2 bellek barındırıyor.

Chuwi yaptığı testlerde Intel Core i7-77HQ işlemci ve Nvidia GeForce GTX 1060 Max-Q ekran kartı barındıran oyun sitemlerine göre başarılı sonuçlar elde ettiğini ifade ediyor. Kasanın ölçüleri 17.3 cm x 15.8 cm x 7.3 cm şeklinde.

Sistem 8GB RAM ve 256GB SSD depolama birimi ile geliyor ve yükseltilebiliyor. Bağlantı tarafında 5 adet USB 3.0, 2 adet SP 1.3, 2 adet HDMI 2.0, GbE şeklinde özellikler mevcut. Ürün ilk olarak Indiegogo üzerinde 600$ başlangıç etiketi ile ön sipariş alacak. Sonrasında 1000$ civarında nihai satışlara başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim