Anlık Bildirim

Shuttle işletmeler için barebone hepsi-bir-arada bilgisayar çözümlerini duyurdu

11.6 inçlik dokunmatik ekrana sahip XPC P20U modeli daha çok POS sistemlerine hitap ediyor. Bununla birlikte kompakt bir sistem arayanlar için de alternatif olabilir.

Mini bilgisayar dendiği zaman akla gelen ilk isimlerden olan Shuttle, bu kez işletmelere yönelik olarak hepsi-bir-arada bilgisayar seçeneklerini duyurdu. Yeni model daha çok POS çözümlerine hitap ediyor.

XPC P20U özellikleri ve fiyatı

Shuttle’ın mini bilgisayar ailesindeki genel tasarım çizgisini koruyan XPC P20U estetik anlamda pek bir şey vadetmiyor. Fansız yapısı sayesinde gürültü çıkarmayan model yerden kazanmayı amaçlıyor.

XPC P20U modelinde 11.6 inçlik dokunmatik bir ekran yer alıyor. Hemen altında ise kabloların saklanacağı bir muhafaza kutusuna yer verilmiş. Kablo karmaşasına çözüm bulanlar bu kutuyu çıkararak kasayı 7 cm daha kısaltabilir. Sistemin ön yüzü IP54 ile su ve toz sıçramalarına karşı dayanıklı.

Kasada çift çekirdekli 1.8 GHz Intel Celeron 3865U işlemcisi yer alıyor. 32GB’a kadar RAM bellek takabildiğiniz kasada bir adet 2.5 inçlik sürücü ve bir adet NVMe SSD sürücüsü için yuva bulunuyor.

HDMI ve VGA bağlantılar ise dilerseniz büyük ekran bağlayabileceğiniz XPC P20U modelinde WLAN, Bluetooth, Gb Ethernet, 6 adet USB portu, web kamera, mikrofon ve hoparlör standart olarak geliyor. Model 309$ başlangıç fiyatına sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim