Anlık Bildirim

Asus ROG Ally 2 yıl içerisinde piyasaya çıkacak

Asus ROG Ally ile pazarda önemli bir pay elde eden Asus, devam modeli için kolları sıvadı. Yıl içerisinde daha gelişmiş Asus ROG Ally 2 modeli piyasada olacak.  
Asus ROG Ally 2 Tam Boyutta Gör
Nintento Switch ile başlayan el konsollarına modern yaklaşım özellikle Steam Deck ile büyük bir yükselişe geçmişti. Çinli oyuncuların ardı ardına hamlelerine sessiz kalmak istemeyen donanım devleri de birer birer sektöre adım atmaya başladı.

Asus ROG Ally 2 ne zaman?

Nintendo ve Steam platformlarından sonra piyasada Windows önemli bir ağırlık kazandı. Yeni çıkan taşınabilir konsollar ağırlıklı olarak Windows 11 işletim sistemi ile geliyor. Geçen yıl piyasaya sürülen Asus ROG Ally ilgi görünce devam modeli için düğmeye basıldı.

Sadece Hindistan’da 80 bin civarında satış yapan Asus ROG Ally, AMD’nin yeni Ryzen Z1 serisi, 900p çözünürlük ve HYPR-RX desteği gibi özelliklerle dikkat çekiyor. Asus Hindistan yöneticisi Arnold Su, devam modelinin yıl içerisinde çıkacağını duyurdu.

Arnold Su, Asus ROG Ally 2 modelinin Windows özelliklerini devam ettireceğini ancak oyun tarafına daha fazla odaklanacaklarını belirtti. MSI Claw modelinin de yıl içerisinde piyasada olması bekleniyor. Bu yıl taşınabilir oyun konsolları açısından oldukça zengin geçeceğe benziyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim