Anlık Bildirim

Leadtek GT430 Modelini Satışa Sundu

Dünyaca ünlü extreme sanal grafik teknolojisi üreticisi Leadtek Reseach Inc., NVIDIA GeForce grafik işlemcisine sahip referans modele göre %10 daha az ısınan modeli LEADTEK WinFast® GT430 128 bit DDR3 1GB ekran kartı modelini tanıttı.

LEADTEK Winfast yeni modeli GT430 ile 3DMark sonuçlarına göre %10 daha düşük enerji yayıyor. GT 220 gibi giriş seviyesi ürünler ile karşılaştırıldığında 1,5 kata varan oranlarda daha hızlı olduğu görülüyor. Tamamıyla Fermi mimarisi ile uyumlu olan GT430 modeli bünyesinde 108 GPU ve 96 çekirdek barındırıyor. 700MHz hızında ve 1024/512MB 128bit DDR3 desteği ile bütçesini sarsmadan oyun oynamak isteyenler için tasarlanmış bir model olma özelliğini de koruyor.

Soğutma sisteminde kullandığı solid aluminyum kapasitörler ile ısınma problemlerini stabil düzeyde tutabiliyor ve referans modele göre %10 oranında daha az ısınıyor. Bu şekilde overclock yapan kullanıcılar içinde fazla ısınma sorununa etkili çözüm üretebiliyor.

Windows 7 uyumluluğu, DirectX 11 & Shader Model 5.0 desteği, Microsoft DirectCompute 5.0 ve OpenGL 4.0 ile GT430 daha yüksek kalitede görüntü performansını sunuyor. Ayrıca HDMI, Dual-Link DVI-I ve D-Sub giriş destekleri de bulunmaktadır.

Sonuç olarak DirectX 11 desteğini uygun fiyatlarla buluşturan LEADTEK Winfast GT430 modeli kullanıcılarına fiyat performans segmentinde en ideal çözümü sunuyor.

Türkiye Distribütörlüğünü PENTA Bilgisayar A.Ş.? nin yaptığı LEADTEK Winfast GT430 modelleri Kasım ayı itibari ile raflarda kendini göstermeye başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim