Anlık Bildirim

Leadtek WinFast GTX 260 EXTREME+ modelini duyurdu

Nvidia'nın önde gelen iş ortaklarından Leadtek, paralel işlemci takviyesi yapılarak yenilenen GeForce GTX 260'ı temel alan yeni bir model hazırladı. Firmanın WinFast GTX 260 EXTREME+ olarak isimlendirdiği yeni modele Nvidia'nın 65nm üretim teknolojisiyle hazırladığı GT200 gpu'su veriyor. 448-bit bellek veri yolu desteğiyle gelen ve 896MB GDDR3 bellek ile donatılan kart Nvidia'nın referans tasarımını baz alıyor.

Haziran ayında kullanıma sunulan "ilk" GeForce GTX 260 modelinden farklı olarak 192 yerine 216x paralel işlem birimine, Nvidia'nın değimiyle çekirdeğe sahip olan kartın saat hızları da fabrika çıkışı hız aşırtılmış olarak geliyor. Zira WinFast GTX 260 EXTREME+ modelinin grafik işlemcisi 602MHz'de, bellekleri ise 2214MHz'de görev yapıyor. Tabii DirectX 10 desteği sunan kartın Triple SLI uyumluluğu da bulunuyor.

PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen ayrıca CUDA ve PhysX desteği de sunan ekran kartı, referans tasarımda yer verilen standart soğutucuyu kullanıyor. Leadtek'in kutu içeriğine Neverwinter Nights 2 isimli tam sürüm oyunu da dahil ettiği, WinFast GTX 260 EXTREME+ modelinin önümüzdeki günlerde pazara sunulması beklenirken fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim