Anlık Bildirim

LEADTEK Winfast GTX 570 Ekran Kartını Tanıttı

Kasımda piyasaya çıkan ve bir çok iyi bir satış miktarı yakalayan LEADTEK WinFast GTX580'den sonra, dünyaca ünlü ekstrem görsel grafik teknolojileri üreticisi Leadtek bugün, yaklaşmakta olan tatil sezonu için LEADTEK WinFast GTX570 ekran kartını sunuyor. GTX580 gibi yüksek performansı, daha düşük güç tüketimi, sessizliği ve DirectX11 GPU'suyla oyunculara maksimum çözünürlükte ve daha sessiz bir ortamda oyun oynama imkânı sağlıyor. LEADTEK WinFast GTX570, 732 MHz gibi yüksek bir çekirdek hızına, 480 Cuda işlemcisine ve 320 bit arayüz üzerinde 1280 MB GDDR5 belleğe sahip. Buna rağmen güç tüketimi GTX470'ten bile düşük, sadece 219 watt.
Description: Leadtek_GTX570_2.jpg
LEADTEK WinFast GTX570, buhar odası diye bilinen yeni soğutma sistemine ve sıcaklığa göre hızı değişen bir GPU fanına sahip ki, bu da daha sessiz bir çalışma sağlıyor. Yenilikçi termal dizaynı ile, GTX285'ten daha sessiz; sadece 47dB. Bu, oyunda veya yüksek kullanımda bile neredeyse tamamen sessiz olduğu anlamına geliyor.

LEADTEK WinFast GTX570, Windows 7'nin tüm özelliklerini destekler: DirectX 11'in tessellation efekti ve Shader Model 5.0, yeni API'lerin grafik özelliklerinin yüksek performans vermesi için dizayn edildi. PhysX teknolojisi, GeForce ile fizik hesapları kullanılan oyunlarda tamamen yeni bir  tecrübe ve daha dinamik bir oyun etkileşimi sağlar. Nvidia 3D Vision'ı da destekleyen GTX570, sürükleyici stereoskopik 3D tecrübesini bilgisayarınıza taşır. Dudak uçuklatan PhysX ve 3D Vision teknolojileri ile oyun efektlerinin GPU tarafından hesaplanması işlemlerini WinFast GTX570 ekran kartı, inanılmaz bir performans ile tek başına gerçekleştirebiliyor.

İki tane DVI-I bağlantısının yanında bir tane de mini-HDMI bağlantısı içeren LEADTEK WinFast GTX570, oyuncuların HDMI bağlantısı üzerinden ekstra SPDIF kablosuna ihtiyaç duymadan 7.1 LPCM ses almalarına olanak sağlıyor.

Türkiye Distribütörlüğünü AVNET Technology Solutions'ın yaptığı LEADTEK GTX 570 modelleri 2010 yılının sonlarından itibaren raflarda yerini alacak.

LEADTEK GTX 570 ile ilgili daha fazla bilgi için  http://www.leadtek.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Facebook LEADTEK TÜRKİYE Fan Sayfasından da takip edebilirsiniz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim