Anlık Bildirim

Leadtek'den tasarımı ve soğutucusuyla dikkat çeken GeForce 9800GTX+

Leadtek'den tasarımı ve soğutucusuyla dikkat çeken GeForce 9800GTX+

GeForce GTX 260 Extreme+ modelini incelediğimiz Leadtek, özelleştirilmiş tasarımı ve soğutucusuyla dikkat çeken GeForce 9800GTX+ modelini duyurdu. Nvidia'nın 55nm üretim teknolojisiyle hazırladığı G92b gpu'sunu kullanan ve 256-bit bellek veri yolu desteği ile gelen kart 128x paralel işlem birimine sahip. 512MB GDDR3 bellek ile donatılan ekran kartı özellikle baskılı devre tasarımı ve soğutucusuyla öne çıkıyor.

Leadtek'in GeForce 9800GTX+ tabanlı yeni ekran kartının boyu Nvidia'nın referans tasarımına göre daha kısa zira firma kartın boyutunu 9.14-inçe düşürmüş. Çift slot tasarıma sahip özel soğutucusu ile yine referans tasarıma göre daha sessiz çalıştığı belirtilen yeni modelin grafik işlemcisi 738MHz'de, paralel işlem birimleri 1836MHz'de ve bellekleri ise 2200MHz'de görev yapıyor.

Destek veren anakartlarda çift veya üç yollu SLI kurulumu da gerçekleştirebilen kart, PureVideo HD teknolojisi sayesinde yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. Öte yandan DirectX 10 ve PCIe 2.0 uyumluluğuna sahip olan yeni modelin üzerinde çift DVI ve HDTV konnektörleri yer alıyor. CUDA ve PhysX destekli yeni modelin kutu içeriğine ayrıca Overlord isimli oyun da eklenmiş.

Leadtek'in önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenen yeni modeliyle ilgili olarak henüz net bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim