Anlık Bildirim

Lenovo TAB6 5G tanıtıldı: 10.3 inç ekran, 5G desteği ve 7.500 mAh pil

Lenovo önümüzdeki hafta satışa çıkacak yeni tabletini resmen tanıttı. Lenovo TAB6 5G isimli cihaz 10.3 inç ekran, Snapdragon işlemci ve 5G desteği ile geliyor.

Lenovo TAB6 5G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Çinli üretici Lenovo, 22 Ekim'de resmi olarak satışa çıkacak yeni tabletini duyurdu. Lenovo TAB6 5G olarak adlandırılan model orta sınıf özellikler sunarken, 5G bağlantısını desteklemesi ile ön plana çıkıyor.

Tablet 1920 × 1200 piksel çözünürlükte 10.3 inç TFT ekrana sahip. Ön yüzünde üst çerçeveye entegre edilmiş 8 megapiksel selfie kamerası mevcut. Arka panelinde ise LED flaşın eşlik ettiği 8 megapiksel kamera bulunuyor.

Cihaz, 5G destekli Qualcomm Snapdragon 690 yonga setini temel alıyor. Buna 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanının eşlik ettiğini belirtelim. MicroSD kart yuvası sayesinde hafızasını 1 TB'a kadar genişletmek mümkün.

Lenovo TAB6 5G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Android 11 ile geliyor

Lenovo TAB6 5G ihtiyaç duyduğu enerjiyi 7.500 mAh kapasiteli pilinden alıyor. IPX3 ve IP5X sertifikaları sayesinde suya ve toza karşı direnç gösterebilen cihaz, nanoSIM kart desteği ve USB Type-C arayüzüne de sahip.

Tablet kutudan Android 11 işletim sistemi ile çıkıyor. Bağlantı özelliklerini Bluetooth v5.1 ve Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac olarak sıralayabiliriz. Mavi ve beyaz renk seçenekleri olan Lenovo TAB6 5G'nin fiyat etiketi henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim