Anlık Bildirim

Lütfen Okuyun: Cpu Fiyatları Bugün Gelecek ve Dahası

  Merhaba geçen hafta cpu fiyatlarını pas geçtiğimi biliyorum ama bu hafta bu gerçekleştirilecek. Hemde bundan sonra düzenli şekilde geçecek zira cpu fiyatları test yayınında bir türlü rahat bir şekilde gerçekleştiremiyordum. Bundan sonra test yayının faydalarını ve tecrübesini kullanarak rahat bir şekilde en iyi fiyatlar sizinle olacak. Bugün Cuma günü akşam siteye geçeceğim bundan sonra ise cuma günü ağır ders programım nedeniyle birde işlemcilerin salı çarşamba dağıtılması nedeniyle hafta içi bir gün yayınlanacak. Tam karar vermedim, hafta sonuna doğru büyük ihtimal.

   Esas süprizim ise 15 günde bir olacak bilgisayar tavsiyeleri tarzı bir şey olacak. Ayrıntılı olaması ve mükkemmel olması nedeniyle oda tahimini 1 ay test aşamasında olacak.

   Tahmini üç ile dört sistem oluşturacağız ve bunları parçalı bir şekilde yayınlayacağız. 3-4 günde bir. (Zaman çok kısa gelirse uzatabilirizda). Bu sistemler konusunda anket ve diğer şeyleride yapacağız.

   Şimdi ise sizden biraz yardım taleb edeceğim. Hem yeni açılacak sayfalar hemde yayında olan Cpu Fiyatları sayfası hakkında önerileriniz bekliyorum. Bunlardan biri şu ;

  • Firmalar ellerinde olmayan işlemciler için yinede fiyat vermek istiyorlar ben bugüne kadar kabul etmedim , yinede yarın gelecek diye güzel fiyatlar veriyorlar. Bu yüzden her seferinde biraz rahatsız oluyorum. Bu konuda ne yapmalıyım imdat. Siz ne düşünüyorsunuz.

  • Güncellenecek gün ve saat sizce ne olmalı. Buna karar verirken lütfen işlemcilerin genelde salı ve çarşamba günleri dağıtılıdığını aklınızda tutun birde rahatça izleyebileceğiniz günü tabii.

   Yapacağımız sistem önerileri hakkında ise biraz daha yardıma ihtiyacımız var. Size bir sistem önermek için sizin ne istedeğinizi bilmemiz gerekir. Yurtdışı insanların ne istediği belli ama Türklerin istekleri tabiiki farklılık gösterir. Bize ne bilgisayarı istediğiniz ve o bilgisayarı en çok ne için kullanacağınızı yazarsanız seviniriz. Hem bu sayede size (çoğunluğa daha çok yardımcı olabiliriz) Özetlersek ;

  • Bilgisayarınızın ne özellikleri olmasını isterdiniz. CD-Yazıcı , Tv kartı , Ses sistemi , işlemci vs vs.

  • Ne kadar bütçe ayırmayı düşünürsünüz. Alacak olsanız en yüksek orta ve düşük bilgisayar sistemlerinin fiyatı ne olmalıdır. (Gerçekten düşünün indirim yapamayın:)

  • Gerekli gereksiz gördüğünüz tüm önerileriniz gönderebilirsiniz.
Görüşlerinizi yazın ve sadece göndere basın o kadar ...

Cpu fiyatları konsunda :

Gelecek Bilgisayar Sistem Tavisiyelerimiz Konusunda;



Sorularımızı ve görüşleriniz sizlere daha yardımcı olmak için yapıyoruz.

Yorum Yaz
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim