Anlık Bildirim

Apple Watch için bataryalı kayış Reserve Strap

Apple Watch için bataryalı kayış Reserve Strap

Apple'ın haftabaşında resmi çıkışını duyuracağı Apple Watch akıllı saatinin iki güne bile ulaşmayan kullanım süresi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak mobil cihaz sektöründe olduğu gibi akıllı saat segmentinde de taşınabilir çözümlere kapı açılacak gibi görünüyor.
Reserve Strap projesi Apple Watch için ilk bataryalı kayış olma özelliği taşıyor. Kayışın her iki tarafında toplamda 400mAh gücünde ince lityum polimer hücreler mevcut. Saat gövdesinin oturacağı kısım ise Apple Watch'ın yararlandığı MegSafe benzeri bir manyetik indüktif şarj teknolojisini kullanıyor. Gövdeyi oturttuktan sonra kayış saati şarj etmeye başlıyor.
Firma kayışın Apple Watch saatine yüzde 125 oranında ekstra batarya gücü sağladığını belirtiyor. Bu durumda Apple Watch'ın kullanım süresinin iki günü görebileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca kayışa entegre olduğu için kullanıcının ekstra bir kablo veya istasyon taşımasına da gerek kalmayacak.
Reserve Strap'ın en büyük dezavantajı fiyatı olacak. Kayış 250$ fiyat etiketi ile ön siparişe başladı. 350$ olacağı belirtilen Apple Watch için 250$'lık bir kayış ne kadar ilgi görür onu zaman gösterecek. Ancak firma henüz tam anlamıyla piyasaya çıkmaya hazır değil. Bir Kickstarter projesi ile gerekli bağışın toplanarak üretime geçilmesi de planlar dahilinde.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3364 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, Apple Watch ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim