Anlık Bildirim

Maingear ses ve görüntü profesyonellerini hedef alan iş istasyonu hazırladı

Maingear ses ve görüntü profesyonellerini hedef alan iş istasyonu hazırladı

Yüksek performanslı sistem üreticisi Maingear hazırladığı yeni iş istasyonuyla dikkat çekmeyi umuyor. Firmanın Remix adını verdiği sistem tasarım özelliklerinin yanı sıra sahip olduğu donanım alt yapısıyla da merak uyandırırken, özellikle ses ve grafik endüstrisinde çalışan profesyonelleri hedef aldığı belirtiliyor. Hitap ettiği kitlenin ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak konfigüre edilen Maingear Remix ilginç detaylara sahip.

Yen iş istasyonuna Intel'in Core i7 platformu güç veriyor. Core i7 920, 940 ve 965 Extreme Edition gibi işlemcilerle konfigüre edilebilen iş istasyonuna Asus'un X58 yonga setli profesyonel anakart çözümlerinden biri olan P6T WS Professional Workstation eşlik ediyor. Corsair 3 kanal DDR3 bellek çözümlerini kullanan 12GB DDR3 bellek ile alınabilen Maingear Remix özellikle ekran kartı ve ses kartıyla öne çıkıyor.

Maingear ses ve görüntü profesyonellerini hedef alan iş istasyonu hazırladı

Belirttiğimiz gibi ses ve görüntü uygulamalarıyla çalışan profesyoneller için hazırlanan iş istasyonunda ekran kartı olarak Nvidia'nın geçtiğimiz aylarda duyurduğu Quadro CX modeline yer verilmiş. Özellikle Adobe'nin popüler tasarım uygulamaları için optimize edilen karta dışında dileyen kullanıcıların sistemi yine Nvidia'nın Quadro FX serisi profesyonel ekran kartları çözümleriyle terchi edip satın alabilecekleri belirtiliyor.

Ekran kartı gibi ses kartı da profesyonellerin beklentileri doğrultusunda seçilerek, M-Audio'nun profesyonel ses çözümlerine yer verilen sistemin bu sayede ses düzenlemeleriyle ilgilenen profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılayacağı belirtiliyor. Silverstone tarafından üretilen 1200 Watt'lık güç kaynağının güç verdiği Remix'in, 2TB'lık (2x 1TB Raid 0) disk veya Intel'in SSD çözümleriyle satın alınabileceği ifade edilmekte.

Maingear ses ve görüntü profesyonellerini hedef alan iş istasyonu hazırladı

Maingear, yeni iş istasyonu Remix ile profesyonelleri hedeflediği için sessizlik te önemli bir ihtiyaç olarak gündeme geliyor. Firma bu konuda, CoolIT firmasının Arctic X20 isimli sıvı soğutma çözümünü kullanmış ayrıca gelişmiş izolasyon materyallerine yer vererek gürültüyü minimum seviyeye çekmeyi amaçlamış. Baz modeli 1999$'dan başlayan Remix'in fiyatının konfigürasyonuna göre 4000$'a kadar çıktığı bildirilmekte.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim