Anlık Bildirim

Masaüstü Intel Celeron 1.3 Ghz Duyruldu

Intel Celeron üretim aralığını 800Mhz'den 1300 Mhz'e kadar genişletti. 0.13 Micron mimarisini içeren işlemciler böylece Celeron katagorisinde ikiye yükseldi. İlki Celeron 1.2 Ghz'di.

Yeni işlemci 118$'dan satışa sunuldu. Celeron 1.2 Ghz ise Intel'in listesine göre 103$. Intel'in planına göre tualitin Celeron'lar yakın zamanda giriş seviyesi olmayı bırakacaklar ve onların yerini Pentium 4 çekirdekleri alacak.

Ancak herkesinde bildiği gibi ilk önce tam entegre bir (ekran, ses, vs) anakart chipsetinin Intel tarafından piyasaya sürülmesi gerek. Bu chipset I-845GL olacağına göre ve onunda Nisan ayında piyasaya sürüleceğine göre o zamana kadar tualitin çekirdekli Celeron'lar giriş seviyesi olmayı sürdürecekler. Nisan ayından itibaren Pentium 4 çekirdekli ama 128 Kb ön belleğe sahip (şu andakiler 256 Kb, Northwood'lar 512 Kb) Celeron'larla beraber Broodale-GL piyasaya sürülecek. Böylece Intel nerdeyse tüm işlemcilerini Pentium 4 çekirdeğine geçirecek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim