Anlık Bildirim

Mini CD Sürücü Testi

 Hwstation 'dan Özkan Cd-Rom sürücüleri hakkında mini bir test yapmış. Bir çok ayrıntılı bilgide var bunları oradan öğrenebilirsiniz ben size bir kaç hoşunuza gidecek yorumu aktarayım.

   "Test sırasında kullandığım maket bıçağı ile "iyice" çizilmiş CD'yi özellikle LG 48X hiç zorlanmadan okudu. Samsung'da pek zorlanmadı ama LG'ye göre daha kötü bir zaman elde etti. Asus ise, bu konuda en zayıf olanı idi. En zayıf derken, en uzun sürede bu işlemi tamamlayan demek istediğimi anladınız sanırım.

Cito, Alpino gibi idi güdüğü belli olmayan CD-Sürücüler veriliyor genelde toplama bir sistem aldığınızda. Eh haliyle bu kalitede! CD-Sürücüler 5-6 aylık dönem zarfında hak ettikleri yer olan çöplüğe gidiveriyorlar. Samsung, LG, Asus, Toshiba gibi markalar dururken, gidip de idi güdüğü belli olmayan CD-Sürücüleri almak mantıklı değil.

Her üç CD-Sürücü de gerçekten iyi performans gösterdi. Ama çizik CD'lerde gösterdiği üstün performans ve DAE hızı ile LG 48X en ön plana çıkıyor. Kısacası eğer CD-Sürücü seçecek olsaydım şu sıraya göre seçimimi yapardım : LG48X - Samsung 52X - Asus 50X. "go

   Yukarıdaki yorumlar bir cd-rom alacaksanız eğer almayacaksanız bu seferde sadece Cd-rom'un çalışma mantığı ile ilgili çok çok ayrıntılı bilgi.

Mini CD-Sürücü Testi - Hwstation

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim