Anlık Bildirim

Mobiado cep telefonu ailesini genişletiyor: 105GMT Stealth ve 105GMT Antique

 

El işçiliğiyle sınırlı sayıda üretilen cep telefonlarıyla bütçe problemi olmayan kullanıcıları hedef alan Mobiado, Professional 105GMT Stealth ve Professional 105GMT Antique modellerini duyurdu.

128.8 x 47.5 x 10.6 mm boyutlarında dizayn edilen Stealth (181,5 gr) ile Antique (224,7 gr), bünyelerinde ikişer İsviçre üretimi saat barındırıyor. Stealth'in dünya çapında 117 adet, Antique'in ise sadece 50 adet üretildiği belirtiliyor. Telefonlarda alüminyum, safir kristal, paslanmaz çelik gibi maddeler kullanılmış. Antique'de ek olarak ahşap kaplama bulunmakta.

Telefonların teknik özellikleri arasında ise quadband GSM - dualband WCDMA şebekesi desteği, 2 inç 240x320 piksel 16 milyon renk ekran, 2 megapiksel çözünürlüğünde kamera, Bluetooth, 1 GB dahili bellek ve microUSB girişi mevcut. Mobiado Professional 150GMT Stealth ve Professional 105GMT Antique'in fiyatıyla ilgili bilgiye yer verilmemiş. Fakat kısıtlı sayılarda üretilen telefonların bütçeleri sarsacağına kesin gözüyle bakarsak pek de yanlış olmaz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim