Anlık Bildirim

Mobil Athlon 1.1 Ghz, Mobil Duron 900 Mhz, Masaüstü Duron 1 Ghz Piyasada

Her ne kadar dışarı gidip bir adet mobil Athlon işlemci istiyorum diyemesenizde Mobil Athlon ve Mobil Duron'ların yeni versiyonlerı piyasaya sunuldu. Compaq ilk yeni versiyon işlemcileri sunan şirket olacak. Bunun yanından önemli bir nokta ise yeni anons edilen Duron işlemciler Morgan çekirdeğini içeriyorlar. Bu Çekirdek daha ilk kez piyasaya sunuluyor ve düşük enerji harcaması ve yeni bir kaç eklenti içeren Palomino çekirdeğinin ikincil önbellek miktarının zayıflatılmış hali.(L2)

Yeni işlemcilerin fiyatları Mobil Athlon 1.1 Ghz 425$ ve Mobil Duron 900 Mhz 130$. Masaüstü Duron 1 Ghz ise 89$. Bilgi olsun diye Mobil Athlon 1 Ghz 260$, Mobil Duron 850 Mhz 100$.

Mobil işlemcilerin özelliklerinden biriside PowerNow! 2.0'ı desteklemeleri. Bu sayede işlemci çeşitli kademlere kadar hızını düşürmekte ve eksta %30 pil zamanı sağlayabilmekte. Birde yeni çekirdek 3DNow Profesyonel Komut seti olarak tanımlanan Intel'in Streaming SIMD Extensions veya SSE1 olarak tanınan 52 Komutluk setinide desteklemekte. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim