Anlık Bildirim

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS ikinci ekranla geliyor

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS akıllı sat model monokrom ikinci ekranı sayesinde belirli durumlarda ana ekrana gerek bırakmıyor ve kullanım süresini uzatıyor.

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS Tam Boyutta Gör

Akıllı saat pazarında artık kendisini ispat eden Mobvoi markası yeni ürünlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçen yılın Mobvoi TicWatch Pro 3 akıllı saat modeli ilginç bir özellik ile güncelleniyor. 

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS özellikleri ve fiyatı

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS akıllı saat modeli 1.4 inçlik AMOLED ekranında 454x454 piksel çözünürlük sunuyor. Ana ekranın haricinde bir de monokrom ekran katmanı yerleştirilmiş. Bu ekran saniyede bir arka aydınlatma ile destekleniyor ve 18 farklı renge bürünebiliyor. Her zaman açık olduğu için hayati verileri bu ekranda görebiliyorsunuz. Böylece AMOLED ekranı kullanmak zorunda kalmıyorsunuz. 

Snapdragon Wear 4100 yongasından gücünü alan saatte 1GB RAM ve 8GB depolama yer alıyor. Böylece  çevrim dışı müzik dinlemek mümkün oluyor. Mikrofon ve hoparlör ile görüşme de yapılabiliyor. 

Gelişmiş sensör ile sürekli olarak nabız, kandaki oksijen, uyku ve stres seviyeleri ölçülebiliyor. 5 antenli GPS, barometre, NFC, jiroskop ve ortam aydınlığı sensörü gibi üst seviye bileşenler mevcut. Monokrom ekran ile 45 güne kadar kullanım sağlanırken tüm özellikler açık sadece 3 gün kullanılabiliyor. Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS modeli 299$ fiyat etiketine sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim