Anlık Bildirim

Moshi kompakt boyutlarda bir USB Tip-C bağlantı merkezi geliştirdi

Moshi Symbus Mini port çoklayıcı aksesuarında Thunderbolt 3, HDMI 2.0, Gb Ethernet, SD kart okuyucu gibi dizüstü sahiplerinin ihtiyacı olan genişlemeler yer alıyor.

Moshi kompakt boyutlarda bir USB Tip-C bağlantı merkezi geliştirdi Tam Boyutta Gör

USB Tip-C standardına yer veren bilgisayar sistemlerinin artması ile birlikte bu alana hitap eden aksesuarlar da yaygınlaşıyor. Daha çok port çoklayıcı ürünlerine yönelen ilgiyi üreticiler de kaçırmak istemiyor.

Moshi Symbus Mini özellikleri ve fiyatı

Moshi Symbus Mini taşınabilir sistemler için çok fazla yer kaplamayacak bir port çoklayıcı ürünü. Bir USB Tip-C portu üzerinden enerjisini sağlayan çoklayıcı entegre USB Tip-C portu ile de dizüstüne 70W seviyesine kadar enerji aktarabiliyor. Bunlar haricinde iki adet USB 3.1 Tip-A portu daha mevcut.

HDMI 2.0 portu ile 4K 60Hz ve HDR desteği sunan çoklayıcı kapaklı bir 1000Mbps Ethernet bağlantısına da sahip. Thunderbolt 3 desteği yine USB Tip-C portlar üzerinden sağlanıyor. SD ve microSD UHS-I kart okuyucular da seti tamamlıyor.

Entegre kablosunun manyetik olarak yuvasına oturabildiği Moshi Symbus Mini port çoklayıcı için belirlenen fiyat 89.95$ seviyesinde ve satışa başlamış durumda.

Moshi kompakt boyutlarda bir USB Tip-C bağlantı merkezi geliştirdi Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim