Anlık Bildirim

Msi, 2004 yılında 150-200 bin arası notebok satışı bekliyor

Dünyanın en büyük üreticilerinden olan Msi geçen yıl hem Optik sürücü hemde taşınabilir bellek alanlarına girmişti bu yıl ise Notebook pazarına girmeye hazırlanıyor. Daha elde ne model ne özellik yada fiyat olsada ülkemizde oldukça başarılı olan Asus gibi başarıya ulaşması pekala mümkün.

Firmanın diğer hedefleri arasında Optik pazardaki satış miktarını %45 arttırma (4 Milyon'dan 7 Milyon'a) , Anakart ve ekran kartında %15'lik artış (13,75 Milyon'dan 15,81 Milyon'a) ve Taşınabilir medya (Mp3 Player) piyasasında 2 milyon adet satış iyi bir başlangıç rakamı.

Böylece son zamanlarda popüler olan esas tanındığı iş dışındaki işlerin getirileri daha yüksek olması tahmin edilebilir. Mesela işlemci firması olan Amd'nin aslında en büyük kazanç kaynağı şu an için Compact Flash hafıza üretimi. Aslında bu garip gelen gerçek çok normal zira büyük teknoloji firmaları artık başka çeşit ürünleri üretmeninde çok kolay olduğunu farkına varmış durumdalar. Zira son zamanlarda gelişen R&D departmanları ve bunun farkına varan yönetici kısmı daha verimli pazarlarda daha başarılı olacak ürünler çıkartabileceklerinin farkına vardılar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim