Anlık Bildirim

MSI, Zalman soğutmalı Radeon HD 4670 modelini duyurdu

MSI, Zalman soğutmalı Radeon HD 4670 modelini duyurdu

MSI, AMD-ATi'nin Eylül ayında duyurduğu Radeon HD 4670 tabanlı yeni bir ekran kartı hazırladı. 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV730XT gpu'sunun güç verdiği ekran kartı tasarımı itibariyle referans modelden ayrılıyor ve özellikle soğutucusu ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Çift slot tasarıma sahip olan MSI'ın yeni modeli üzerinde hazırladığı soğutucular ile sektörün önde gelen oyuncularından biri olmayı başaran Zalman tarafından hazırlanan VF700-Cu soğutucusu kullanılmış. Standart soğutucuya göre daha etkin soğutma performansı sunduğu belirtilen soğutucunun sessizlik konusunda da iddialı olduğu belirtiliyor.

Bellek veri yolu 128-bit olan R4670-2D512SP kod adlı yeni ekran kartı 320x paralel işlem birimiyle geliyor ve DirectX 10.1 desteği sunuyor. Grafik işlem birimi 750MHz, bellekleri ise 2000MHz'de görev yapan kart 512MB GDDR3 bellek ile donatılmış durumda. Unified Video Decoder 2 teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapan kart üzerinde 2x DVI konnektörü bulunuyor.

MSI'ın önümzüdeki günlerde satışına başlaması beklenen yeni modeli için şimdilik herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

MSI, Zalman soğutmalı Radeon HD 4670 modelini duyurdu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim