Anlık Bildirim

Nokia'dan iş çevrelerine özel, iş telefonu 6670

İş dünyası için Nokia en iyi telefonunu çıkardı denilebilir. Nokia Series 60 takımına dahil olan bu telefonun en büyük özelliği email'lerin eklerinde gelen dosyaları açabilmesi (xls, ppt,
doc) ve geliştirilmiş internet tarayıcısında PDF okuyucusuna sahip olması. VPN (Sanal Özel Network) desteği de büyük bir artı. Bu son özellikle telefonunuzu şirket ağına her türlü internet ortamından bağlanabiliyorsunuz. Sonrada yerel ağda istediğiniz sistemlere ulaşıp istediğiniz yazılımlar ile istediğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz.

Nokia'dan iş çevrelerine özel, iş telefonu 6670

Telefonun boyutu ufak 108.6 x 53.0 x 20.9 mm ama ekranı 176x204 piksel ile etkileyici. Biraz fazla büyük ekran, ufaltılmış MMC slotu (şimdilik maks 256 mb'lık kart), ve slota uygun 64 Mb RSMMC kart, büyük pil gibi faktörler onu 118 gr seviyesine çıkartıyor. Üzerindeki kamerada oldukça iyi ve 1152x864 piksellik resimler çekebiliyor. Video'da kayıt yapabiliyorsunuz. Uyumlu olduğu aygıtlardan en önemlileri arasında Nokia'nın yeni harici bluetooth'lu GPS cihazı ve yine bluetooth'lu klavyesi gelmekte. Bunlarda iş çevresinin aradığı özellikler arasında. Baskı yapabilme yazılımıda içinde gelmekte ve işletim sistemi Symbian 7.0s dahili belleği ise 8 MB.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim