Anlık Bildirim

Ön Satış Coinleri Nasıl Alınır?

Piyasaya her geçen gün yeni bir kripto projesi çıkıyor. Yeni kripto ön satış coinleri genellikle ya doğrudan projenin resmi web sitesinden ya da bir launchpad platformu aracılığıyla satın alınabiliyor

Piyasaya her geçen gün yeni bir kripto projesi çıkıyor. Yeni kripto ön satış coinleri genellikle ya doğrudan projenin resmi web sitesinden ya da bir launchpad platformu aracılığıyla satın alınabiliyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) her ne kadar önde gelen kripto para borsalarına dava açmış ve bazı kripto paralar için “menkul kıymet mi değil mi” tartışmasını oluştursa da yeni coinlerin ön satış etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Çoğu kripto ön satışı doğrudan yeni coin veya token'ın web sitesinde gerçekleşiyor. Genellikle, bu yeni coinler Ethereum, USDT, USDC, BUSD, BNB, Polygon Matic ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli farklı kripto paralar ile satın alınabiliyor.

Aşağıda son günlerde dikkat çeken iki kripto para projesini sizler için irdeledik ve bu ön satış coinlerinin nasıl alınacağını özetledik.

Ön Satış Coinleri Nasıl Alınır?

  1. Wall Street Memes (WSM) – Meme Coin Trendine Öncülük Eden Girişim
  2. EcoTerra (ECOTERRA) – Geri Dönüşüm Sayesinde Kazandıran Yeşil Coin
  1.  Wall Street Memes (WSM) – Meme Coin Trendine Öncülük Eden Girişim

Wall Street Memes (WSM) olarak bilinen kripto para, satış öncesi yatırımlarda 10 milyon dolarlık eşiği aşarak kayda değer bir başarı elde etti ve yenilikçi doğasını sergiledi.

Ortaya çıkan bu dijital para birimi, ilk yatırımcılar arasında hızla dikkat çekiyor ve kendisini meme tabanlı kripto paraların muhtemel lideri olarak konumlandırıyor.

Kripto para piyasası, meme coin'lerin önemli bir rol oynadığı kayda değer bir canlanma yaşadı. Paradigmadaki değişim, Pepe-the-frog meme coin tarafından başlatıldı ve daha sonra çoğaldı.

Wall Street Memes, önemli bir ivme kazanan ve benzeri görülmemiş seviyelere yükselen mevcut meme coin trendine de öncülük ediyor.

Projenin dikkate değer başarısı, güçlü topluluk tabanında yatıyor. Aralarında Elon Musk gibi yüksek profilli destekçilerin de bulunduğu 1 milyondan fazla topluluk üyesiyle proje güçlü bir temel oluşturuyor.

Wall Street Memes token satın almak isteyen yatırımcılar aşağıdaki adımları izleyebilir.

Bir Kripto Para Cüzdanı Oluşturun: Yatırımcıların WSM tokeni satın almadan önce, bir kripto para cüzdanı oluşturmaları gerekiyor. Metamask, Coinbase Wallet, Trust Wallet, WalletConnect ve diğer benzer dijital cüzdanlar, kripto para piyasasında en yaygın kullanılanlar arasında.

Süreci başlatmak için, uygulamayı indirip yüklemek ve ardından ekranda görüntülenen ilgili butona dokunarak 'Yeni bir cüzdan oluştur' seçeneğini seçmek gerekiyor. Cüzdan için üretilen yedekleme ifadesinin korunması ve işlemi başlatmak için ekranda görüntülenen talimatlara uyulması öneriliyor.

Cüzdan Bağlantısı: Cüzdan oluşturulduktan sonra, Wall Street Memes'in ön satış web sitesine girin. Daha sonra, ön satış tutarını gösteren geri sayımın altında bulunan 'Şimdi Satın Al' seçeneğini seçin.

Cüzdanlar için mevcut seçeneklerden birini seçin ve cüzdan uygulamasında bulunan 'Devam Et' düğmesine tıklayarak devam edin. Her iki platformun senkronizasyonundan sonra bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.

ETH, USDT, BNB veya Banka Kartı WSM ile Takas Edin: WSM tokeni, Ethereum ETH, USDT, Binance BNB veya geleneksel banka/kredi kartı kullanarak çeşitli satın alma yöntemlerini kullanabilirsiniz. İşlem tamamlandıktan sonra, 'Şimdi Satın Al' seçeneğini seçip işlemi tamamlamak için ekrandaki talimatları izlemeye devam edin.

2 – EcoTerra (ECOTERRA) – Geri Dönüşüm Sayesinde Kazandıran Yeşil Coin

EcoTerra, çevreyi koruma konusunda alınan eylemlerin ödüllendirildiği, geri dönüştürülmüş malzemeler ve karbon salınımını telafi etme olanağı sunan bir platform. Proje, kullanıcı ödülleri ve şirketlerin iklim değişikliği üzerindeki eylemleri için öne çıkan bir blok zinciri ekosistemi olarak tanımlanıyor.

EcoTerra'nın sağladığı 'R2E' (geri-dönüştür-kazan) uygulaması sayesinde, her geri dönüştürülebilir ürün bir miktar EcoTerra’ya eşit. Kullanıcılar, geri dönüştürme işlemlerini yaptıktan sonra uygulama üzerinden alınan fişleri yükleyerek hemen EcoTerra kazanabiliyorlar.

Şirketler ise EcoTerra veya diğer kripto paraları kullanarak geri dönüştürülmüş plastik, cam veya alüminyum satın alabiliyorlar. Bu sayede şirketlerin sürdürülebilirlik çabaları güçlendiriliyor ve müşteri sadakati artırılıyor. Ayrıca EcoTerra, şirketlerin çevre dostu eylemlerini dünyaya gösteren bir etki profili oluşturuyor.

Ön satış etkinliğinde 5,5 milyon dolardan fazla fon toplayan projede EcoTerra token satın almak isteyen kullanıcılar için aşağıdaki adımları öğrenmekte fayda var:

EcoTerra’da da önce bir kripto para cüzdanı oluşturmak gerekiyor. Wall Street Memes örneğinde olduğu gibi Metamask, Coinbase Wallet, Trust Wallet, WalletConnect cüzdanları kullanılabilir.

ETH veya USDT satın alın

Yatırımcılar ECOTERRA tokenlerini ETH veya USDT kullanarak ön satış yoluyla satın alabiliyor. EcoTerra'nın ön satış paneli,  doğrudan bir banka / kredi kartı kullanarak token satın alınmasına da olanak tanıyor.

Cüzdanı EcoTerra Ön Satışına Bağlayın

EcoTerra'nın web sitesine girip 'Cüzdan Bağla'ya tıklayın. Açılan kutuda ilgili cüzdan sağlayıcısını seçip talimatları izleyin.

EcoTerra Satın Alın

Cüzdan bağlandıktan sonra, yatırımcılar yatırım yapmak istedikleri ETH/USDT/USD miktarını girebilir. Herhangi bir minimum ya da maksimum yatırım tutarı bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim