Anlık Bildirim

One Notebook, 7 inçe Tiger Lake işlemci ve 5G modem sığdırdı

One Notebook OneGX 1 modeli grafik tarafında beklentilerin yüksek olduğu 10nm Tiger Lake işlemci ve 5G modem desteği ile rakiplerinden farklılaşmaya çalışacak.

One Notebook, 7 inçe Tiger Lake işlemci ve 5G modem sığdırdı Tam Boyutta Gör

Son dönemde yonga üreticilerinin farklı çözümlerini kullanarak küçük boyutlarda ama performanslı dizüstü sistemlerini sıkça görmeye başladık. Küçük sistemleri ile ünlü Çinli One Notebook firması 7 inçlik kasaya Tiger Lake işlemci ve 5G modem sığdırıyor.

One Notebook OneGX 1 özellikleri

One Notebook OneGX 1 modeli 7 inçlik bir ekrana sahip. Arka kısımda yer alan çıkıntı soğutma sistemi için düşünülmüş. Klavyenin hemen altına fare için minik bir üçlü tuş grubu yerleştirilmiş.

Minik dizüstü modeli Intel’in yakında piyasaya çıkacak 10nm+ sürecindeki Tiger Lake U işlemcisine yer verecek. Bu işlemcide Gen 12 grafik biriminin oldukça iyi bir performans vermesi bekleniyor. Bu bakımdan OneGX 1 modeli oyun açısından da alternatif olacak.

Kasa içerisinde 5G modemin entegre edildiği sistem M.2-2280 NVMe genişleme slotu ile ek 2TB SSD daha sağlayabiliyor. Hem taşınabilir anlamda kullanımı hem de harici ekranlara vereceği çıkış ile OneGX 1 modeli ilgi görebilir. Ürünün Intel Tiger Lake işlemciler ile aynı zamanda piyasaya çıkması bekleniyor.

One Notebook, 7 inçe Tiger Lake işlemci ve 5G modem sığdırdı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim