Anlık Bildirim

Palit 1GB bellekli HD 4870 Sonic Dual Edition modelini hazırladı

Palit 1GB bellekli HD 4870 Sonic Dual Edition modelini hazırladı

Sonic serisi yüksek performanslı ekran kartlarıyla popüler olan Palit, 1GB bellekli HD 4870 Sonic Dual Edition modelini kullanıma sunuyor. 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV770XT gpu'sunun güç verdiği yeni model 256-bit bellek veri yolunu destekliyor ve belirttiğimiz üzere 1GB GDDR5 bellek ile geliyor.

800x paralel işlem birimine sahip olan yeni modelin grafik işlemcisi 750MHz'de, bellekleri ise 3800MHz'de (referans modelde 3600MHz'di) görev yapıyor. Çift fanlı soğutucusu ile standart modele göre çok daha serin çalıştığı belirtilen HD 4870 Sonic 1GB Dual yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor.

Palit'in yeni modeli ayrıca Smart Switch teknolojisinden de bahsetmekte fayda var. Kullanıcılar dilerlerse kartın arka paneline yerleştirilen anahtar yardımı sayesinde ekran kartının saat hızlarını arttırabiliyorlar. Tek tuşla overclock olan kartın hızları bu sayede 775MHz/4000MHz'e çıkıyor.

DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 destekli olan HD 4870 Sonic Dual Edition, bağlantı arabirimleri açısından da dikkat çekmeyi başarıyor. Zira kart üzerinde D-Sub, DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörleri yer alıyor. Çoklu ekran kartına sahip sistem kurmak isteyenler için Crossfire X desteği de sunan ekran kartının Avrua satış fiyatı 232 Euro seviyesinde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim