Anlık Bildirim

Panasonic yeni dayanıklılık odaklı tabletini tanıttı

Panasonic Toughbook G2 en güçlü dayanıklılık odaklı dizüstü modellerinden birisi olma özelliğine sahip. Genişleme yetenekleri de önemli bir alternatif haline getiriyor.

Panasonic Toughbook G2 dayanıklılık odaklı Tam Boyutta Gör

Dayanıklılık odaklı taşınabilir sistemler dendiği zaman akla ilk gelen isim Panasonic, yeni modellerle piyasayı beslemeye devam ediyor. Panasonic Toughbook G2 markanın 25. yaşına özel geliyor. 

Panasonic Toughbook G2 neler sunuyor?

Toughbook markasının 25. yılı kutlamaları kapsamında satışa sunulan Toughbook G2 firmanın en güçlü çözümlerinden birisi olma özelliğine sahip. Askeri standartlarda dayanıklılık ön planda olduğu için Toughbook serisi donanım tarafında biraz daha rekabetçi olmayan bileşenler tercih ediyor. 

Toughbook G2 melez bir dizüstü modeli. 10.1 inçlik TFT ekranında Full HD çözünürlük sunan model eldivenle kullanılabiliyor. Fiziksel tuşları da olan cihazın 1000 kandela parlaklık değeri mevcut. IP65 ile suya ve toza dayanıklı olan ürün MIL-STD810H ile de düşmelere ve şoklara karşı dayanıklı.

WiFi 6, Bluetooth 5.1, Dual SIM gibi özellikleri olan cihazın termal kamera, barkod okuyucu, çıkarılabilir klavye, dock istasyonu gibi ihtiyaca yönelik aksesuarlar da sunuyor. Batarya ise 18.5 saate kadar kullanılabiliyor. 

Panasonic Toughbook G2 özellikleri ve fiyatı

  • Ekran: 10.1 inç, 1920x1200
  • İşlemci: Intel Core i5-10310U vPro
  • RAM: 16GB/32GB 
  • Depolama: 512GB/1TB
  • Fiyat: 2999$
     
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim