Anlık Bildirim

Realme Pad'in AMOLED ekrana sahip olacağı onaylandı

İlk dizüstü bilgisayarını kısa süre önce piyasaya süren Realme şimdi de tablet çıkarmaya hazırlanıyor. Çinli marka Realme Pad'in AMOLED ekranla donatılacağını resmen doğruladı.

Realme Pad'in AMOLED ekran taşıyacağı doğrulandı Tam Boyutta Gör

Realme kısa süre önce Realme Book dizüstü bilgisayarını ve Realme GT serisi akıllı telefonlarını tanıtmıştı. Çinli üretici, etkinlik sırasında merakla beklenen Realme Pad'in de ön gösterimini yaptı. Tabletin özellikleri daha önce internete sızdırılmıştı.

Şirkete yakın kaynakların aktardığı bilgiler yavaş yavaş doğrulanmaya başlıyor. Hindistan'da düzenlenen lansmanda şirket, tabletin 10.4 inç AMOLED ekranla donatılacağını onayladı. Realme cihazın geri kalan özelliklerini şimdilik gizli tutmayı tercih ediyor.

Realme Pad'in AMOLED ekran taşıyacağı doğrulandı Tam Boyutta Gör

Realme Pad özellikleri

Realme Pad'in 6 GB RAM, 64 GB depolama alanı, 7.100 mAh pil, dört hoparlör, otomatik odaklamalı 8 megapiksel ana kamera ve 8 megapiksel ön kamera ile donatılacağı bildiriliyor. Cihazın boyutları ise 246 x 156 x 6.8 mm olacak.

Realme Pad'in hangi işlemciden güç alacağı konusunda şu ana kadar güvenilir bir bilgi yok. Buna bağlı olarak tabletin 5G'yi destekleyip desteklemeyeceği belirsizliğini koruyor. Cihazın Wi-Fi ve Wi-Fi + LTE olmak üzere iki versiyon şeklinde sunulacağı da gelen haberler arasında.

Şirket ilk tabletinin üzerindeki örtüyü muhtemelen önümüzdeki ay kaldıracak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim