Anlık Bildirim

Realme Pad 2 geliyor: Pil kapasitesi ve şarj hızı belli oldu

Sertifikasyon sürecinden geçen ikinci nesil Realme Pad yakında piyasaya sürülecek. ABD Federal İletişim Kurulu tarafından onaylanan tabletin batarya kapasitesi ve şarj hızı ortaya çıktı.
Realme Pad 2 geliyor: Pil kapasitesi ve şarj hızı belli oldu Tam Boyutta Gör
Realme iki yıl önce piyasaya sürdüğü Realme Pad'in ikinci neslini çıkarmaya hazırlanıyor. Çinli markanın yeni tableti şu anda sertifikasyon aşamasında. ABD Federal İletişim Kurulu (FCC) veritabanında RMP2205 kod adlı bir model ortaya çıktı.

Söz konusu cihazın Realme Pad 2 adı altında sunulacağı bildiriliyor. Düzenleyici kurumun belgelerine göre yeni tablet 33 watt şarjı destekleyen 8.360 mAh kapasiteli bir batarya içerecek. Realme Pad'in ilk versiyonu 18W şarj özellikli 7.100 mAh pille gelmişti.

Realme Pad 2 geliyor: Pil kapasitesi ve şarj hızı belli oldu

Tasarıma dair ipuçları da var

Sertifika belgeleri ayrıca cihazın tasarımını da kabaca gösteriyor. Taslak çizime göre arka panelinde yuvarlak bir kamera modülü yer alacak. Ayrıca cihaz yuvarlatılmış köşelere sahip olacak. Realme Pad 2'nin diğer teknik özellikleri ise henüz belli değil.

Realme Pad 2 geliyor: Pil kapasitesi ve şarj hızı belli oldu Tam Boyutta Gör
Tüm bunlara ek olarak tabletin Bluetooth SIG veritabanında RMP2204 ve RMP2205 model numaraları altında kayıtlı olduğunu hatırlatalım. Sertifikasyon kurumu tarafından paylaşılan veriler cihazda Bluetooth 5.3 teknolojisine yer verildiğini ortaya koydu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim