Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M32'nin çıkış tarihi ve temel özellikleri açıklandı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni bir orta sınıf akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket, Galaxy M32 isimli modelin çıkış tarihini ve temel özelliklerini açıkladı.

Samsung Galaxy M32'nin çıkış tarihi ve temel özellikleri açıklandı Tam Boyutta Gör

Samsung, yeni orta sınıf akıllı telefonunun çıkış tarihini açıkladı. Galaxy M32, 21 Haziran'da Hindistan'da piyasaya sürülecek. Şirket cihazın temel özelliklerini ortaya koyan birkaç görüntü de yayınladı.

Akıllı telefon 90 Hz tazeleme oranı ve 800 nit maksimum parlaklık sunan FHD+ çözünürlükte 6.4 inç AMOLED ekranla gelecek. Gücünü ise 6.000 mAh kapasiteli pilinden alacak. Görüntüler yan tarafa monte edilmiş parmak izi tarayıcısından da bahsediyor.

Samsung Galaxy M32'nin çıkış tarihi ve temel özellikleri açıklandı Tam Boyutta Gör

64 megapiksel ana kamera

Galaxy M32'nin arka panelinde 64 megapiksel ana sensör ve LED flaş içeren dörtlü kamera sistemi görev yapacak. Ön yüzünde 20 megapiksel selfie kamerası göreceğiz. Akıllı telefon damla çentikli bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Samsung Galaxy M32'nin çıkış tarihi ve temel özellikleri açıklandı Tam Boyutta Gör

Samsung henüz işlemci tarafını doğrulamasa da cihazın MediaTek Helio G85 ile donatılacağı söyleniyor. Akıllı telefon 4/6 GB RAM ve 64/128 GB depolama alanı ile sunulacak. Galaxy M32'nin başlangıç fiyatının 200 dolar seviyesinde olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim