Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S7 FE LTE modelinin fiyatı da belli oldu

Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G modelinin ardından Samsung Galaxy Tab S7 FE LTE versiyonu da resmiyete kavuştu. Galaxy Tab S7 FE LTE özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Samsung Galaxy Tab S7 FE LTE de satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Samsung’un geçtiğimiz hafta sessiz sedasız bir şekilde satışa sunduğu Galaxy Tab S7 FE 5G tablet modelinin bu hafta resmi tanıtımı yapıldı ve LTE versiyonunun da fiyatı belli oldu. 

Galaxy Tab S7 FE LTE özellikleri ve fiyatı

Galaxy Tab S7 FE 5G ve LTE olarak iki versiyon halinde satılan tablet modelinin özellikleri aynı kalıyor. 12.4 inçlik LCD ekranda 2560x1600 piksel çözünürlük sunan model 60Hz tazeleme hızına sahip. Sadece bağlantı teknolojisi nedeniyle LTE versiyonu biraz daha uzun kullanım süresi sunacaktır. 

Snapdragon 750G yonga setinden gücünü alan modelde 4GB/64GB ve 6GB/128GB seçenekleri yer alıyor. 10090mAh kapasiteli batarya 45W hızlı şarj ile destekleniyor ancak uyumlu adaptörü ayrı almak gerekiyor. Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde kamera 4K kayıt yapabilirken ön kamera da 5MP çözünürlüğünde.

Dolby Atmos desteği, AKG ses sistemi, S Pen, DeX, GPS, WiFi 5 gibi özelliklerin olduğu Galaxy Tab S7 FE 5G versiyonu 650 Avro olarak (üst kapasite 700 Avro) Avrupa’da satışa sunulacak. LTE versiyonu ise şimdilik sadece Rusya’da ancak vergiler nedeniyle 680 Avro’yu buluyor (üst kapasite 747$).
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim