Anlık Bildirim

Samsung'un yapay insan projesi NEON tanıtıldı

Samsung Teknoloji ve İleri Araştırma Laboratuvarları(STAR Labs) tarafından geliştirilen, yapay zeka destekli NEON projesi CES 2020'de tanıtıldı. NEON projesi bu sene içerisinde kullanılabilir olacak.

Samsung'un yapay insan projesi NEON tanıtıldı Tam Boyutta Gör

CES, her yıl olduğu gibi bu yıl da beklenmedik, farklı teknolojilere ev sahipliği yapıyor. Samsung'un Teknoloji ve İleri Araştırma Laboratuvarları (STAR Labs) tarafından geliştirilen proje, Las Vegas'taki CES 2020'de sergileniyor. Samsung yetkilileri NEON olarak adlandırılan projeyi; gerçek bir insan gibi görünen ve davranan, duygu ve zeka yetenekleri gösterme becerisine sahip, hesaplamalı olarak oluşturulmuş bir sanal varlık olarak tanımladılar.

STAR Labs CEO'su Pranav Mistry, “NEON yeni bir yaşam türü gibi,” diyor. Mistry; “Gezegenimizde milyonlarca tür var ve bir tane daha eklemeyi umuyoruz. NEON'lar arkadaşlarımız, işbirlikçilerimiz ve yoldaşlarımız olacak, sürekli olarak öğrenecek, evrimleşecek ve etkileşimlerinden anılar oluşturacaklar.” ifadelerinde bulundu.

Samsung'un yapay insan projesi NEON tanıtıldı Tam Boyutta Gör

NEON, CORE R3 teknolojisi tarafından destekleniyor. CORE R3 teknolojisi, doğanın ritmik karmaşıklıklarından ilham alıyor ve insanların nasıl göründüğü, davrandığı ve etkileşime girdiği konusunda kapsamlı bir şekilde eğitiliyor. Bu şekilde hesaplamalı olarak gerçeğe yakın sanal gerçeklik yaratabiliyor. CORE R3, NEON'un sadece birkaç milisaniye gecikme süresiyle gerçek zamanlı tepki ve yanıt vermesini sağlıyor.

Mistry'e göre, beta sürümü bu yılın başlarında başlatıldığında, işletmeler Neon'u bir hizmet olarak lisanslayabilir veya abone olabilirler. İkinci bir bileşen olan, Neon avatarlarının zekası, öğrenmesi, duyguları ve hafızasından sorumlu olacak Spectra hala geliştirilme aşamasındadır ve bu sene düzenlenecek NEONWORLD 2020 adlı bir etkinlikle tanıtılması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5032 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung neon, ces 2020 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim