Anlık Bildirim

SIS 655 Dual Channel'ı taşıyan ilk anakart karşınızda: AOpen AX45-4D Max

AOpen ilk SIS 655 chipsetine sahip anakart olan AX45-4D Max'ı tanıttı.

SIS 655 aynı Intel Granite Bay gibi Dual Channel özelliğine sahip ama bir farkla: Intel'in chipseti resmi olarak DDR 333 (PC 2700) bellek modüllerini desteklemezken SIS 655 bu desteği sunuyor. Böylece Granite Bay'in maksimum teorik 4.2 GB/s'ına karşılık SIS 655, 5.4GB/s veriyolu bant genişiliği sağlıyor.

Aopen'in merakla beklenen bu chipseti kullanan anakartı, diğer markaların top modellerinde yer alan Serial ATA ve Gigabit Ethernet hariç herşeyi sunuyor. Bunların eksikliğini de Aopen kendine özgü bir kaç hoş özellikle kapatmaya çalışmış.

Özellikler listesine baktığımızda şunlarla karşılaşıyoruz: Dual Channel DDR 333, Realtek AC'97 CODEC 5.1 ses (ALC650E),ATA 133, Firewire, USB 2.0, AGP 8X, DR.Voice II, Die Hard BIOS, SilentTEK, EZRestore, Overclockçular için 1MHz'lik adımlarla FSB ayarlama, V-Core/AGP/Bellek voltajı ayarlama, Watch Dog Timer, Vivid BIOS.

Bunların yanında AX45-4D Max, AOpen'in Black Pearl adındaki siyah PCB'si üzerine inşa edilmiş. Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki tıklayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim