Anlık Bildirim

Soltek'den Altın Anakart: Tüm dünyada 700 tane üretilecek, 10 tanesi Türkiye'de dağıtılacak !

Daha önce gümüş anakartlar üreten Soltek bu defa Golden Flame adı altında altın kullanılarak üretilmiş anakartlarını tanıttı.

Anakartlarda Intel'in Dual Channel çözümü Granite Bay chipseti kullanılacak. SL-85FR ve SL85FR-R olarak iki farklı modeli olacak Golden Flame'ler, tüm dünyada sırasıyla 500 ve 200 adet olarak üretilecek. Üstelik firma fiyatların abartı olmayacağını ve kabul edilebilir seviyelerde seyredeceğini söylüyor. Sonuçta Soltek bu anakartları prestij amaçlı üreteceği için bizim de düşüncemiz bu yönde.

Özellikleri bakımından oldukça zengin olan anakartlar aynı zamanda üretiminde kullanılan altın nedeniyle yüksek stabilite ve performans vaadediyor.

İki modeli birbirinden ayıran Serial ATA  ve U-ATA RAID desteği. SL85FR-R bu özellik yer alırken SL85FR'de bunlara yer verilmemiş. Diğer özellikleri ortak olan modeller şunları sunuyor: FSB 533Mhz, Dual Channel DDR 266 4GB'a kadar, AGP 8X, Ultra ATA 100/133, 6-KanalAC'97 Ses, USB 2.0, Serial ATA Raid (Promise PDC20376 / SL-85FR-R).

Overclock için ise FSB, VCore, AGP V, DIMM V, Çarpan ayarı BIOS'ta tam kadro yerini almış.

Tüm dünyada toplam 700 adet üretilecek Golden Flame'lerden 10 tanesi Türkiye'de satılacak.

Bu arada AMD kullanıcılarını da unutmayan Soltek, yine altından Golden Flame serisi altında NForce 2 chipseti ile benzer özelliklere sahip kısıtlı sayıda bir model daha üretmeyi planlıyor.

Eğer cüzdanınız müsaitse ve Türkiye'deki 10, dünyadaki 700 kişiden biri olma fikri hoşunuza gittiyse bu anakartı şimdiden ayırtmaya bakın : )

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim