Anlık Bildirim

Swiftech'den GeForce GTX 200 serisi için yeni su soğutma çözümü

Swiftech'den GeForce GTX 200 serisi için yeni su soğutma çözümü

Nvidia'nın 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GT200b gpu'lu GeForce GTX 270 ve 290 modelleri merakla beklenedursun, komponent üreticilerinin mevcut GTX 200 serisine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Alternatif soğutma çözümleriyle profesyonellerin ve konuya ilgi duyan kullanıcıların yakından tanıdığı Swiftech, GeForce GTX 260 ve 280 modelleri için yeni bir su soğutma çözümü hazırladı.

Firmanın GTX200-HS isimli yeni su soğutma çözümü oyutuyla dikkat çeken ısı emici ve MCW60 kod adlı su soğutma bloğundan oluşuyor. Isı emici ile bellek yongaları, mosfet ve I/O yongası serinletilirken, 65nm üretim teknolojisiyle hazırlanan ve 1.4 milyar transistörden oluşan GT2000 gpu'sunun sorumluluğu ise su soğutma bloğuna teslim edilmiş.

220x90x10 mm boyutlarında ve 91 gram ağırlığında olan yeni su soğutma çözümü kolay kurulum için özel bir arka plaka ile desteklenmiş. Isı emici, su soğutma bloğu ve akra plaka olmak üzere 3 temel parçadan oluşan yeni çözüm, özellikle GeForce GTX 200 serisi ekran kartına sahip olan ve limitleri sınamak isteyen kullanıcıları hedef alıyor. Swiftech GTX200-HS'nin yurt dışı satış fiyatı yaklaşık 83$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim