Anlık Bildirim

7 inçlik Wikipad baharda satışa sunuluyor

7 inçlik Wikipad baharda satışa sunuluyor

Wikipad firması tarafından kendi adını taşıyan ve tabletlerde oyun oynama konusunda farklı bir yaklaşım sunan tablet modeli geçen yıl 10.1 inçlik bir ekran boyutu ile tanıtılmış ancak piyasaya çıkışı gecikmişti.

Razer Edge ve Razer Edge Pro modelleriyle benzerlik arzeden Wikipad fiyat konusunda ise oldukça rekabetçi. Firma yaptığı yeni duyuruda modelin bazı değişikliklere uğradığını ve bahar ayında satışa sunmayı planladıklarını açıkladı.

Modeldeki en büyük değişiklik ekran boyutunda oldu ve 7 inç boyutuna indi. 1280 x 800 piksellik çözünürlük, 4 çekirdekli Tegra 3 işlemci, 1GB DDR3 RAM, PS Mobile sertifikası, 16GB depolama kapasitesi, microSD desteği, 2MP ön kamera, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, GPS, 10mm kalınlık şeklindeki özellikleri ise değişmedi.

Modeli bir tablet olarak kullanabilirken, aksesuarına yerleştirerek bir oyun konsoluna dönüştürebiliyorsunuz. Dead Trigger, Shadow Gun THD, Grand Theft Auto III, Beach Buggy Blitz, Max Payne Mobile, Sonic 4 Episode II THD gibi pek çok yapım analog kontrollere uyumlu olarak oynanabiliyor. PS Mobile ve Onlive desteği ile de oyunlarda bir sınır yok.

Model bu tecrübeyi 249$ fiyat etiketi ile birlikte sunacak. Bu bakımdan benzerleri arasında en ucuz çözüm sayılabilir.

10.1 inçlik sürümün ise yıl sonundan önce pazara sunulması bekleniyor. Ürünün dağıtım planı ise bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim