Anlık Bildirim

Razer Chroma üçüncü taraf üreticilere de açıldı

Razer Chroma aydınlatmasını kullanmak için artık tüm bileşenlerin aynı marka olmasına gerek kalmadı. Razer Chroma üçüncü taraf üreticiler tarafından da kullanılabilecek.

RGB aydınlatma trendinin giderek arttığı bir dönemde Chroma platformu ile önemli bir ağırlık elde eden Razer, şimdi bunu diğer üreticilerle de paylaşıyor. Computex 2018 fuarında resmi açıklama geldi.

Büyük adım

Bugüne kadar Razer Chroma aydınlatma sistemi sadece firmanın kendi ürünlerinde kullanılıyordu. Bu bakımdan uyumlu bir sistem oluşturmak için illa ki Razer ürünleri tercih edilmek zorundaydı.

Razer Chroma Connected Devices programı ile birlikte artık üçüncü taraf üreticilerin ürünlerini de kullanarak Chroma ekosistemi oluşturmak mümkün olacak. MSI, NZXT, AMD, Thermaltake, Lian Li, Vertagear ve Ducky firmaları programa katılmış durumda. Yılın sonlarına doğru ilk Razer Chroma ürünleri piyasaya çıkmış olacak.

Diğer bir önemli gelişme ise Razer mekanik klavye tuşlarının ortakların erişimine açılması oldu. Yine sadece Razer klavyeleri değil diğer üreticilerin klavyelerinde de Razer mekanik tuşları görme imkanımız olacak.

Razer mekanik tuşları hali hazırda 3 farklı renkte geliştiriliyor. Bunlar sessizlik odaklı Turuncu, hız odaklı Sarı ve his odaklı Yeşil şeklinde sıralanıyor. İlk ürünler yine yıl sonunda piyasada olacak.

 
Razer Chroma üçüncü taraf üreticilere de açıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim