Anlık Bildirim

Thermaltake'den dünyanın ilk güç kaynağı tüketim göstergesi: TWV

Thermaltake bir ilke daha imza atarak dünyanın Watt cinsinden ilk güç tüketim göstergesini üretti.

Total Watt Viewer (Toplam Watt Göstergesi) adındaki 5.25" yuvaya takılan cihaz, güç kaynağınızdan sisteme aktarılan Watt miktarını gösteriyor. Üstelik TWV hangi parçanın ne kadar güç çektiğini de ayrı ayrı gösterebiliyor.

Cihazın bir olumsuz yönü varsa (ki olumsuz demek de tam doğru değil) o da sadece Thermaltake'in ürettiği TWV serisi özel güç kaynaklarıyla birlikte kullanılabilmesi; zaten bu sebeple güç kaynağı ile beraber kit halinde satılıyorlar. Bunun sebebi açık: TWV güç kaynağı içindeki ölçümleri yapan özel bir devreye ve bununla haberleşecek arayüze ihtiyaç duyuyor.

TWV'nin bir başka özelliği de 1 adet kasa fanının da hızını kontrol edebilmesi.

İlk resimdeki Thermaltake TWV 480 güç kaynağı kiti diğer Thermaltake güç kaynakları gibi "Noise Control System" (fan devirleri 1300RPM @ 25°C ~ 4800RPM @ 80°C) ile sessiz çalışma özelliğini ve yüksek performansı sunuyor. Zaten TWV özelliği hariç mevcut 480W serisi ile aynı.

Şu anda biri aktif PFC'li diğeri PFC'siz iki 480W'lık modelde (W0043/W0044) TWV özelliği sunuluyor. Haberi yazarken ürünle ilgili fiyat bilgisi yoktu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim