Anlık Bildirim

Uçak Biletinde Bilinenler Sil Baştan

Hafta içinde ajanslara düşen bir haber oldukça dikkat çekti. Habere göre artık kredi kartı kullanmaya gerek kalmadan , sadece TC numarası girerek adınıza online olarak tanımlanan tutarda...

Hafta içinde ajanslara düşen bir haber oldukça dikkat çekti. Habere göre artık kredi kartı kullanmaya gerek kalmadan , sadece TC numarası girerek adınıza online olarak tanımlanan tutarda uçak bileti almak mümkün hale geldi. Yeni yöntemi piyasaya sunan ise yöntemin kendisi gibi yeni bir uçak bileti satış uygulaması olan ucuzucuyorum.com

 

Krizi Fırsata Çevirmek

 

ucuzucuyorum uygulaması geçtiğimiz yılbaşında hizmete girmişti ancak hem yeni olması hem de covid nedeniyle seyahat kısıtlamalarının kış boyu uygulanması nedeniyle, bu zor bir giriş oldu denebilir.

 

Fakat geçtiğimiz hafta gördük ki geçen zamanı oldukça verimli geçirerek çok iyi bir boşluğu kapatan bilet satış uygulaması, pazarlama stratejisini de kartı ya da limiti olmayanlara yönelik değil tüm pazara yönelik bir yere oturtarak herkesi yeni ürünlerini kullanmaya davet etti.

 

Uçak Biletinde Bilinenler Sil Baştan

 

 

Güncelleme Yeni Yılda

 

Yılbaşı sonrası ise ucuzucuyorum mobil uygulamasının ios ve androidde güncelleme yapacağı daha önce duyurulmuştu. Buna göre yeni yılla birlikte çoklu uçuş yöntemini de ekleyecek olan uygulama kullanıcı deneyimini zirveye taşımış olacak ancak uygulamanın asıl sürprizini sakladığı konuşuluyor.

 

Bir süredir bir GSM operatörü ile görüştüğü bilinen uygulamanın sürprizinin bu alanla ilgili mi yoksa başka bir şey mi olduğu ise bilinmiyor. Ucuzucuyorum uygulamasının belki de pek dikkat çekmeyen ancak Donanım Haber’in gözünden kaçmayan bir nokta daha var o da şu:

 

Ucuzucuyorum uygulamasının web sitesindeki blog , gezi & seyahat rehberi ve diğer tüm içerik sayfalarındaki stok görsellerin neredeyse tamamına yakını dünyaca ünlü Istock sitesinden. Küçük bir ayrıntı gibi görünse de Google’ın görsel kalitesine önem verdiği düşünülürse oldukça akıllıca denebilir ancak maliyet kısmında yeni bir uygulamanın binlerce stok görsel için bütçelemeyi nasıl yaptığı da düşündürücü.  

 

Uçak Biletinde Bilinenler Sil Baştan

 

Kapsamlı Blog ve Rehber Sayfaları

 

Ucuzucuyorum blog ve gezi rehberi sayfalarını incelediğimizde ise oldukça kapsamlı ve herkese hitap edebilecek bir mantıkta oluşturulduğunu , gereksiz bilgilerden kaçınıldığını görüyoruz.  Gidilecek yerler ile ilgili rehber kısımlar dışında gidilen yerlerde bedava gezilip görülebilecek yerler ile bedava yapılabilecek aktiviteler de sayılmış.

 

Blog sayfaları da aynı şekilde hazırlanmış olan bilet satış uygulamasının bu çizgiyi sürdürmesi halinde başarılı olmaması için bir neden yok. Uygulamanın blog sayfalarını görmek ve değerlendirmek için https://ucuzucuyorum.com/blog bağlantı linkini kullanabilirsiniz.

Uçak Biletinde Bilinenler Sil Baştan Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim