Anlık Bildirim

Samsung'un, yeni akıllı saatlerinde kullanacağı Exynos işlemcisi ortaya çıktı

Samsung ve Google’ın birlikte geliştirdiği yeni WEAR platformunda çalışacak ilk akıllı saatler olan Galaxy Watch 4 serisi, önceki nesile göre yüksek performans artışı sunan Exynos W920 ile geliyor.

Yeni Galaxy Watch serisine büyük performans artışı! Tam Boyutta Gör
Samsung'un, 2018’de Galaxy Watch ile beraber tanıttığı Exynos 9110 işlemcisi uzun süredir güncellemedi. Galaxy Watch, Watch Active, Watch Active 2 ve Watch 3’de kullanılan işlemci, eskidiğini gösteriyor. Hafif donmalar, performans problemleri ve yükleme sürelerinin uzunluğuna sebep olan eski işlemci, sonunda güncelleniyor. Yeni işlemci ilk kez, Google ve Samsung’un beraber geliştirdiği güncellenmiş Wear OS platformunda çalışan Galaxy Watch 4 serisinde kullanılacak.

 

8.8x kat daha yüksek grafik performansı

Samsung’un yeni nesil işlemcisi, Exynos W920 olarak geçiyor. İşlemci, 1.5GB RAM ve önceki nesile göre 1.25 kat daha yüksek işlem gücü, 8.8 kat daha yüksek grafik performansı ile geliyor. İşlemci tarafından büyük bir artış olmasa da, 8.8 kat grafik performansı ve 1.5GB RAM, büyük bir performans artışı sağlayacaktır. WEAR işletim sisteminin, Tizen’e göre %30’a yakın daha akıcı çalışması bekleniyor. Hem yazılımsal hem de donanımsal güncellemeler ile, Watch 4 serisi oldukça akıcı bir performans sunacaktır.

Tasarım, donanım ve yazılım anlamında büyük değişiklikler sunan Watch 4 serisi, Wear OS üzerine kurulu OneUI arayüzü ile gelecek. Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Active’in Ağustos ayında; Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 ve Galaxy S21 FE ile beraber tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim