Anlık Bildirim

Yeni iPod'lar kameralı mı olacak ? Hama yeni nesil iPod kılıflarını gösterdi

Apple'ın geçmişteki birçok ürünüyle ilgili bilerek (yada bilmeyerek) bilgi sızdıran aksesuar üreticileri bu senede bizleri bilgilendirmeye devam ediyor. iPod ailesinin yeni üyelerinin tanıtılması beklenilen 9 Eylül'deki özel etkinliğe günler kala, Alman aksesuar üreticisi Hama dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA'da yeni nesil iPod'ların kılıflarını sergilemeye başladı.

Hama'nın IFA'da tanıttığı yeni nesil iPod kılıfları, bir süre önce internette dolanmaya başlayan kameralı iPod dedikodusunu doğrular nitelikte. Kutusu üzerinde 3.Nesil iPod Touch ile uyumlu olduğu yazan sert plastik kılıfın üst tarafında kare bir açıklık bulunurken, 5.Nesil iPod Nano'nun kılıfının sol alt köşesinde ise iPod Touch'daki açıklığın aksine daha ince ancak daha uzun bir açıklık bulunuyor. Bu açıklıkların kamera lensleri için yapılmış olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. 3.Nesil iPod Touch kılıfının 2.nesil ile uyumlu olması da yeni nesil iPod Touch'ın kasasında bir değişikliğe gidilmediğini gösteriyor.

Hama'nın saygın bir akseuar üreticisi olduğu düşünüldüğünde bu kılıfların ve kameralı iPod iddialarının gerçek olma olasılığı oldukça yüksek ancak 9 Eylül'deki özel tanıtıma kadar kesin konuşmamakta fayda var.

Yeni iPod'lar kameralı mı olacak ? Hama yeni nesil iPod kılıflarını gösterdi

Yeni iPod'lar kameralı mı olacak ? Hama yeni nesil iPod kılıflarını gösterdi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim