Anlık Bildirim

Yeni mobil cihazlar

Sony NW-HD3

Sony taşınabilir mp3 çalıcılarına yeni bir seri daha ekledi. Taşınabilir müzik cihazlarında ilk defa sabit disk kullanan Sony, bu seriye tek model 20GB koymuş. Yaklaşık bir ay kadar önce, flash bellek hafızalı NW-E95 ve NW-E99 modellerini duyuran Sony bu pazarda gelecek görmüş olacak ki 20GB sabit disk taşıyan NW-HD3' ü duyurdu. 4 farklı renk seçeneği ile gelen yeni seride (gümüş, mavi, siyah, kırmızı) sadece gümüş renkli olan beyaz arka ışığa sahip, diğer modeller standart mavi ışıklandırmalı. 90.0 x 62.1 x 14.8mm boyutlarında ve 112 gram ağırlığındaki cihaz tek şarj ile 30 saat pil ömrü vaadediyor. 158 gram ağırlığındaki ve daha düşük pil ömrüne sahip iPod ile karşılaştırıldığında oldukça avantajlı gözüküyor. Yaklaşık 400 dolar civarında olması bekleniyor. Ayrıntılar için tıklayın

Yeni mobil cihazlar
Yeni mobil cihazlar

JVC Everio GZ-MC200

Sadece bir palm boyutlarında ve avuçiçinize çok rahatça oturabilen bu yeni kamera dünyanın ilk sabit disk taşıyan kamerası. JVC tarafından üretilen bu mini kamera 4GB sabit disk taşıyor ve 60 dakika boyunca DVD kalitesinde gerçek zamanlı kayıt yapabiliyor (DV-AVI, Windows-AVI, MPEG-1 ve MPEG-2, Windows Media Video ve RealVideo). Aynı zamanda fotoğraf makinası olarak çalışabilen cihaz 10X gibi bu boyutlarda bir cihaz için oldukça yüksek sayılabilecek optik zoom a sahip ve 2.2 megapiksel (1600x1200) çözünürlükte yaklaşık 5000 adet resim depolayabiliyor. Yaklaşık 1000 dolar fiyat ile satışa sunulan kameranın, daha düşük versiyonu olan GZ-MC100 modeli de mevcut. Ayrıntılar için tıklayın.

 

TraxData TravelStudio All-in-One

Traxdata' nın yeni duyurduğu TravelStudio, tam multimedya merkezi diye tabir edebileceğimiz türden bir cihaz.Hafıza kartı okuma (CF-I, CF-II, MD, SM, MMC, SD, MS ve MS Pro), CD ve DVD kayıt edebilme (24X CD-R ve 10X DVD-R) ve oynatma, değişik ses ve görüntü formatlarını oynatabilme (DVD, VCD, SVCD, MP3, JPG, MPEG ve WAV) gibi özelliklere sahip olan cihaz bilgisayara USB aracılığı ile bağlanıyor. Uzaktan kumanda ile yönetilebilior ve televevizyonun bulunduğu her yerde bilgisayardan bağımsız olarak kullanılmaya hazır hale geliyor. 153x 151x 32.5 mm boyutlarındaki cihaz 550 gram gibi oldukça hafif bir ağırlığa sahip. Önümüzdeki haftalarda 300 Euro fiyat ile piyasaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim