Anlık Bildirim

Yerli Site İncelemeleri ...

· Hardwaremania

"Genel olarak TITAN Vanessa S-Type için söylenebilecek olumsuz birşeyler bulmak güç. Tüm parçalar oldukça kaliteli imal edilmiş ve kutusu dahil estetik birşeyler yapmak için uğraşıldığı belli oluyor. Kelebek şeklindeki heatsink ilginç olsa da bir Batman amblemi gibi daha maskülen bir şekil daha ilgi çekici olabilirdi. Şu an satışta olan tüm işlemci tipleri uyumlu olması ve özellikle socket 478 ve 775'de oldukça pratik ve hızlı şekilde monte edilebilmesi en büyük artılarından biri denilebilir. En yüksek fan hızlarında bile oldukça sessiz ve yanında kaliteli bir termal grease gelmeside olumlu yanlarından. TITAN Vanessa S-Type'ın satış fiyatı 59$ olarak belirlenmiş ancak peşin alımlarda %8'lik bir iskonto var. Ya da peşin fiyatına 6 taksit ile online satın alabiliyorsunuz. 59$'lık satış fiyatı muadilleri ile karşılaştırdığınızda ve sundukları göz önüne alındığında oldukça makul seviyede."

· Darkhardware

"Icemat Audio MP3 teknik özellikleriyle yada performansıyla değil, tasarımı ve görünüşüyle öne çıkan bir ürün. Aynı kategoride yarıştığı ürünlerin çoğu Icemat Audio MP3'den daha fazla yeteneğe sahip, örneğin radyo yada ses kaydetme yetenekleri ufaktan standart haline gelirken, Icemat Audio MP3'de bunlar yok. Eh, aslında bu da normal, çünkü Icemat'ın ürünü çok ufak, özelliği de bu. Son dönemlerde bu tür mücevher tasarımında MP3 çalıcılar kendilerine bir pazar oluşturmaya başladılar, örneğin MPIO firması bu türde çok ürün sunuyor, Icemat'ın ürünü de bu pazara sesleniyor."

"Titan TWC-A04, suyla soğutma konusuna ilk kez adım atmak isteyenler için ideal bir çözüm. Gerek duyacağınız her şey kutunun içine konulmuş, üstelik hortumların önceden kesilmiş olması ve detaylı kurulum açıklamaları acemiler için mükemmel çözüm oluşturuyor. Bütün malzemelerin ne kadar özenli düzenlenmiş olduklarından ve hortumların uçlarındaki bağlantı sisteminin mükemmelliğinden de defalarca söz ettik, ama tekrar hatırlatmaktan zarar gelmez. Titan'ın diğer üreticilerin düştüğü tuzağa düşmemesi ve sıcak havayı kasa içine verme hatasını yapmaması da önemli bir gelişme. Sonuç olarak ürün parasının karşılığını gayet güzel veriyor, yalnız "sıfır ses" yada "inanılmaz soğutma" beklememeniz lazım, bu ürün uç noktalarda olması hedeflenerek tasarlanmış bir ürün değil çünkü.."

"ASUS AAM6020VI-T4 genel anlamda idda ettiği her şeyi sorunsuz gerçekleştiriyor. Cihaz sunduğu özellikler ile orta ölçekte bir işyerinin internet çıkışını ve internet bağlantısını dağıtacağı ağı destekleyecek güçte. Bunun yanında birden fazla yada kablosuz ağa terfi etmek isteyecek ev kullanıcısına da hitap edebilir. Satışına 110$ fiyatla başlanacak cihazın fiyatı özelliklerine göre makul. Kutulanma şeklinin daha iyi olabileceğini düşündüğümüz cihazın, ADSL bağlantısında, kablosuz performansında yada kablolu bağlantılarında herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Modem kendisini özellikle vazgeçilmez yapacak, benzerlerinin çok ötesinde bir artı sunmuyor ama genel ihtiyaçlara, sade ve anlaşılır ayarlar ile cevap veriyor"

· Pclabs

" Kredi kartı büyüklüğünde olan Creative Muvo Slim, şık tasarımı, kaliteli yapısı, uzun sayılabilecek pil süresi ile dikkat çekiyor. Fazla kapasite istemeyen, ama bunun yanında belirli bir kalitenin üzerinde MP3 çalar arayanların tercih edebileceği bir ürün Creative Muvo Slim."

 

ASUS Star Ice, genel itibariyle oyuncular ve overclock severler için tasarlanmış bir ürün. Standart kullanıcıları hedefleyen bir ürün değil. Star Ice'ın avantajı, bol soket uyumluluğu, kasanıza kattığı görsel güzellik, soğutma performansı, ekstra fan takılarak daha iyi performans sunulabilmesi.Sonuç olarak, ASUS Star Ice (Islık sesinin giderildiğii varsayıyoruz) oyunculara ve overlclock ile uğraşanlara rahatlıkla tavsiye edebileceğimiz bir ürün."

· HardwareLife

  • Leadtek WinFast PX6600 TD 128MB İncelemesi

    "Pazardaki en önemli Nvidia grafik kartı üreticilerinden olan Leadtek Winfast PX6600 TD ile GeForce 6600 yongasını layık'ı ile taşıyan bir ürün yaratmış. GeForce 6600 işlemcisinin göstermiş olduğu overclock performansında PX6600 TD'nin kaliteli yapısının payı olduğunu söylemeye bile gerek yok sanırım. Özellikle kullanılan 3.6ns'lik belleklerde hiçbir ekstra soğutma olmadan yaşanan 160MHz'lik artış standart TSOP-II DDR modüllerinde pek rastlanmayan bir durum. Peki Leadtek Winfast PX6600 TD barındıran bir sistem neler yapabilir? Kısaca özetleyecek olur isek; GF6600 barındıran bir sistemin, orta seviye görüntü kalitesi ve 1024x768 çözünürlük ile Half Life 2 ve DooM III de dahil olmak üzere şu anki tüm güncel oyunları rahatlıkla oynatabilecek kapasiteye sahip bir sistem olacağını söylemek mümkün..."

    Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
    istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
    DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim