Anlık Bildirim

4.Nesil iPhone (HD ?), 22 Haziran'da tanıtılabilir

4.Nesil iPhone (HD ?), 22 Haziran'da tanıtılabilir

4.Nesil iPhone'un mevcut iPhone'lardan biraz daha uzun olacağı iddia edilmişti. Gruber'ın iddialarını göz önünde bulundurursak ekranda yapılan değişiklik ve internet kamerası gelecek nesil iPhone'u biraz daha büyütmüş olabilir.

Apple'ın gelecek nesil ürünleri hakkında ortaya attığı iddialar genelde doğru çıkan ve söyledikleri her daim ses getiren Gruber, Wall Street Journal'ın son haberine gönderme yaparak gelecek nesil iPhone hakkında öngörülerde bulunmuştu. Wall Street Journal'ın gelecek nesil iPhone'un detaylarını bilmediğini ve onların tek söylediğinin sadece yazın yeni bir iPhone satışa sunulacağı olduğunu belirterek, Wall Street Journal'a atıfta bulunduktan sonra gelecek nesil iPhone'un özelliklerini detaylandıran Gruber'ın iddialarına kısaca hatırlayalım;

  • Apple'ın iPad'de kullandığı A4 işlemci ailesi
  • 960x640 piksel çözünürlük (Şu andaki çözünürlüğün 2 katı)
  • İnternet kamerası
  • iPhone OS 4.0'la Multi-Tasking desteği

Peki yeni iPhone ne zaman tanıtılacak? Engadget'in aldığı son bilgiye göre 4.Nesil iPhone yada beklenen ismiyle iPhone HD, 22 Haziran'da resmi olarak gün yüzüne çıkacak. 2007'den bu yana Haziran ayında düzenlenen WWDC organizasyonunda sergilenen iPhone, bu sene de öyle olabilir. Çünkü etkinliğin yapıldığı Moscone West'in internet sayfasında, Haziran ayında düzenlenecek etkinlikler arasında 23-24 Haziran tarihlerinde "Corporate Event" adlı ismi gizlenen bir organizasyon gözüküyor. Bu organizasyonun WWDC olduğunu varsayarsak; Apple, WWDC 2010'dan bir gün önce 4.Nesil iPhone'u tanıtabilir, yada Engadget'in ortaya attığı iddia 1 günlük sapmayla gerçekleşebilir.

Gruber'ın iddia ettiği İnternet kamerası ve iPhone OS 4.0'la gelmesi beklenen Multi-Tasking desteği bir süre önce de dile getirilmişti. Apple'ın kendi işlemcilerini geliştirmeye başlayıp, iPad'de kullandıktan sonra, diğer ürünlerinde de kullanması da zaten bekleniyordu Ancak Gruber'ın 960x640'lık çözünürlük iddiası ilk defa dile getirildiğini belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim