Anlık Bildirim

6 PDA İncelemesi ve Karşılaştırması

Cep bilgisayarları her geçen gün dahada ilgi görüyorlar bunun nedeni artık yanınızda taşıyabilceğiniz tüm fonksiyonları ile bir Pc kadar olgunlaşmaları. Tabii ki CD-Rom bağlayıp Medal Of HOnor'u oynamaktan bahsetmiyorum fakat Amiga 500 ve 1200'den daha güzel oyunlar oyanyabileceğinizi Internette rahatça gezebileceğinizi, Mp3, Divx izleyebilceğinizden hatta eklentiler ile TV bile izleyebileceğinizden bahsediyorum.

Toms Hardware 4'ü Pocket PC 2002 işletim sistemini ikisi Palm OS 4.1'i çalıştıran cep bilgisayarlarını karşılaştırmış. Yazarında dediği gibi aynı özelliklere sahip bu bilgisayarda test sonuçları benzer çıkabiliyor fakat özellikleri kullanışlılıkları ile birbirlerinden çok ayrılıyorlar. Teste katılanlar şunlar,
  • Compaq Ipaq H3870
  • CASIO Cassiopeia E-200
  • Hewlett Packard Jornada 565
  • TOSHIBA Pocket PC E570
  • Sony Clié PEG-N770C
  • Handspring Visor Pro

Kazanan ise herzamanki gibi Compaq H3870 olmuş. Şanslıyız çünkü bu cep bilgisayarı ülekmizde bulabilceğiniz en rahat Pocket PC. Hoparlörlerinden beraberinde gelen sesli yönetim yazılımlarından, ekran kalitesindenve tabii ki entegre Bluetooth iletişiminden mükemmel olmaması hiç beklenmedik bir şey değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim