Anlık Bildirim

Apple "Cards" uygulaması hakkında detaylı bilgiler verdi

Apple 'Cards' uygulaması hakkında detaylı bilgiler verdi

Apple'ın uzun süredir merakla beklenen yeni iPhone modeli iPhone 4S'yi tanıtmasının hemen ardından kurucusu ve eski CEO'su Steve Jobs'un zamansız hayata veda edişi bu model hakkında yapılacak detaylı analizleri de sonraki günlere bıraktı. 

1GHz hızında çift çekirdekli A5 işlemci, 1GB RAM, 3.5 inç Retina Display ekran, 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi, Siri sesli etkileşim teknolojisi gibi özellikler sunan iPhone 4S modeli bilindiği gibi iOS 5 yüklü olacak gelecek.

iOS 5 sürümü uzun süredir beta sürecinde test ediliyordu ve pek çok özelliği bu sayede ortaya çıkmıştı. Bilgisayara bağlı olmadan güncelleme yapma ve şarkı yükleme, Bildirimler çubuğu, Hatırlatıcı, NewsStand, iMessage şimdiye kadar bilinen özellikleriydi. Ancak tanıtımda "Cards" uygulamasına vurgu yapıldı.
Cards uygulamasına bildiğimiz kartpostal hizmetinin iPhone üzerinden yönetilen hali diyebiliriz. Çok fazla detay verilmeyen uygulama hakkında Apple bugün önemli bir duyuru yaptı.

Cards uygulaması cihazınızda hazırladığınız kartpostalları ABD Posta Servisi Akıllı Gönderi sistemiyle pul yapıştırmadan ABD içi 2.99$, ABD dışı 4.99$ olacak şekilde göndermenizi sağlıyor. Bu uygulamanın, değeri milyar dolarları bulan standart kartpostal gönderimini baltalayacağı tartışmaları başlamış durumda. Postagram gibi farklı hizmetler de bu tür uygulamaları hali hazırda sunuyor.

Kartpostalınız adrese ulaştığında ise bir bildirimle size uyarı geliyor. Uygulamanın çok yakında yeni bir güncelleme ile devreye alınacağı açıklandı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5978 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, iphone 4s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim